TV3 suvi toob ekraanile suvesangarid, uue pöörase vene suhtereality ja Hitleri doksarja! 

TV3

TV3 suvekava alustab juba esmaspäeval ja pakub meelelahutust nii ajaloohuvilistele, kokandussõpradele kui ka realityfännidele. Uued hooajad ja uued sarjad toovad huvilised teleri ette ka kõige päikselisemal suvepäeval, sest "Suvesangarite" õpetussõnadest, "Exid rannal" intriigidest ja "Meisterkoka" sööginippidest ei tahaks keegi ilma jääda.

Meisterkokk“ UHIUUS 7. hooaeg!

On aeg taas siduda ette valged põlled ja alustada maailma kõige kuulsamat kokanduslahingut. Võistlustulle asuvad Ameerika 40 parimat kodukokka ja emotsioonid lendavad lakke juba avaosades. Meisterkoka uhiuus, särisevalt kuum hooaeg koos Gordon Ramseyga stardib 29. maist TV3s!

Meisterkokk“ E-R kell 18.05 TV3s!

Suvised Seitsmesed“ totaalne muutumine! 

TV3 suveprogramm toob kaasa „Seitsmeste“ totaalse muutumise. Alates 29. maist on Tallinna Vanalinnas, Paksu Margareeta katusel asuvasse suvestuudiosse kolivad „Suvised Seitsmesed“ vaatajate ees igal õhtul kell 19.00.

„Suvised Seitsmesed“ toovad vaatajateni olulisemad päevasündmused. Kolmele kuumale suvekuule iseloomulikult pakatavad aga „Suviste Seitsmeste“ reporteridki nipernaadilikust seikluskihust ja avastavad suvist Eestimaad ning selle inimesi. Meid huvitab see, mis eestlasele korda läheb – asugu ta siis lämbes kivilinnas või kastku varbaid merevees!

Näiteks sõidame läbi Rail Balticu trassi ja räägime külajuttu inimestega, kelle elu raudne lint peatselt jäädavalt muudab. Viime teid kohtadesse, kuhu tee ei vii ja tutvustame ameteid, millest meil ehk aimugi veel pole. Sööme puukoort ja siin kasvatatud aprikoose ning teeme Eestile ringi peale sendita taskus. Tutvustame teile Maarjamaa kõige müstilisemaid paiku ning kaunemaid suvekööke. Eraldi peatüki, „Seitsmesed Soomes“, pühendame meie vendadele soomlastele, kes tänavu samuti oma riigi juubelit tähistavad.

Reedesed „Suvised Seitsmesed“ on möödunud suve edule toetudes tänavugi poole tunni võrra pikemad ja käsitlevad päevateemasid töönädala lõpule vastavalt pisut mõnusamas võtmes. „Suviste Seitsmestega“ igav ei hakka!

"Suvised Seitsmesed" E-R kell 19.00 TV3s! 

"Suvesangarid" UHIUUS 4. hooaeg! 

 Suvesangarid alustavad neljanda hooajaga! Ka sel suvel lähevad Suvesangarid taas Eestimaale ringi rändama, taasavastavad armastatud puhkepaiku ja nalja saab nende seikluste käigus südamest. Algav suvi saab olema õpetlikum kui kunagi varem. Kodumajanduskoole enam pole, aga loodus tühja kohta ei salli. Sangarid õpetavad, kuidas suveks suureks jäänud püksid taas parajaks teha, koduaeda pink ehitada või köögis mitte nälga surra. Kuna endal võib mõistus otsa lõppeda, kutsutakse väärt õpetussõnu jagama kogenud eksperdid. Tegemised ei jää siiski vaid koduste toimetuste valda. Kontserttuurid, teatrietendused ja muu suvine meelelahutus tuleb sangarite vahendusel ka sel suvel koju kätte.

Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja pole kindlasti ainsad selle suve sangarid. Vaatajad saavad võimaluse telesaates osaleda erinevate vaatajamängude läbi. Suvevideo rubriiki on oodatud vaatajate videod tüngast sõbrale, laulupantomiimi klipid, heateo videod, klipid lemmiklooma tegemistest ja muud inspireerivat või meelt lahutavat. Laatadel ja tänavail leiab sel suvel aset sangarite mälumäng. Mis oli Kalevipoja nimi? Aga mis on vastaja lemmikvärv või koera nimi? Nipiga ja nipita küsimused leiavad vastused suve lõbusaimas saates, mis alustab juba 29. mail.

“Suvesangarite vaatamine kosutab ja karastab inimest igakülgselt! Aju tööle pakuvad kosutavat puhkust sagedastivahelduvad ja ülevad looduspildid! Vaatamises on aktiivses tegevuses kogu organism. Tule vaatama!” lubavad sangarid televaatajatele lõbusat suve.

"Suvesangarid" E-T kell 21.30 TV3s! 

"Naša Russia"

Skandaalse tõsielusaraja “Puhkus Mehhikos” vahetab välja mitte vähem skandaalne ja ülimenukas, naljadest pakatav, paroodiatel põhinev teleseriaal “Naša Russia”. See saade pole mitte kuulsustest, vaid tervenisti ühest riigist, mis jutustab erinevatest eluhetkedest Venemaal. „Naša Russia“ näitab kaasaaegset Venemaad läbi tavainimese silmade. Tehas Cheljabinskis, perekond Taganrogis, kodutud Rubljovkal, võõrtöölised tadžikid, gaišnikud, teismelised ja teised, keda kehastavad koomikud Mihhail Galustjan ja Sergei Svetljakov. Just nimelt vene rahvas on see, kes võttes pitsi viina nuusutab kõrval istuva inimese pead. Neil on armee, keda kardavad kõik noormehed kuni 27-aastaseni. Ainult vene naised lakivad enne kartulivõttu küüsi. Vaid venelased toksivad haamriga vastu seina, et kõik jääksid vait. Ebareaalsetest kangelastest tunneme me tihti ära ka ennast ja meid ümbritsevaid tegelasi. 

“Naša Russia” neljapäeviti kell 21.30 TV3s!

Uus pöörane vene suhtereality! "Exid rannal" 

Uus tõsielusari! Alustab uus pöörane tõsielusari, mille kõrval kahvatab isegi legendaarne „Puhkus Mehhikos“. Noortele vene kuttidele lubatakse uusi kuumi pruute kaunil Sansibari saarel India ookeanis. Suur on aga noormeeste jahmatus, kui kohale purjetavad hoopis nende tigedad ja solvunud endised elukaaslased. „Exid rannal“ on romantiline reality, mille keskel on kaheksa energilist noort inimest: neli tütarlast ja neli noormeest. Reality toob vaatajani keerulise loo, mis ühendab kõigi osalejate saatust. Kõik kangelased elavad ühes luksuslikus eliitvillas, maalilisel Vahemere rannikul. Iga osatäitja on tulnud saatesse mitte kuulsuse ja tähelepanu pärast, vaid ka romantika ja tõsise suhte ning loomlikult ka armastuse pärast. Osatäitjate vahel tekib sümpaatia, mis viib paaride tekkimiseni.

Tekkinud olukord ei ole siiski püsiv, majja saabuvad praeguste osatäitjate eksid. Keegi neist võtab koha ühelt praeguselt osatäitjalt, kuid nad ei saa kunagi teada, kes see on. Iga nädal saabuvad uued osatäitjad – endised eksid. Nendevahelised suhted saavad olema keerulised ja see ei ole üllatav. Reality autorite sõnul on uued osatäitjad seotud mitte ühe vaid lausa mitme tegelasega. See raskendab nende suhteid, kuid arusaamiseni tuleb jõuda nendel endal. Esimene hooaeg on saanud üheks kõrgeima reitinguga saateks Inglismaal, seda kogu MTV ajaloo jooksul.

"Exid rannal" reedeti 21.30! 

"Hitleri jälil" UUS DOKSARI! 

Uus sari! Alustab selle suve kõige põnevam doksari, milles tippuurijad ja -teadlased panevad kahtluse alla üldlevinud versiooni Hitleri enesetapust. Hiljuti USAs avalikuks saanud FBI dokumendid kinnitavad, et vaatamata hoolikale otsimisele ei leitud füüreri surnukehast mingeid jälgi. Ka Moskvas hoitav Hitleri väidetav pealuu kuulub tegelikult hoopis tundmatule naisele. Kas ajaloo suurim roimar pääses tõesti eluga?

"Hitleri jälil" kolmapäeviti kell 23.00! 

"Naabrist parem" FINAAL! 

“Naabrist parema” viienda hooaja finaal pole enam kaugel! 21. juuni otsesaates publiku poolt parimateks naabriteks valitud paar võidab aga kõige suurema auhinna. Nemad saavad oma kodu hinnast alla krõbeda sissemaksu summa - 16 000 eurot! Korterisse jääb ka kogu saate jooksul soetatud sisustus. Nii küündib auhind mitmekümne tuhande euroni. 

"Naabrist parem" SUUR FINAAL otsesaade 21. juunil!

Kommentaarid puuduvad