Homme
27. apr
6...12
1...6
Ülehomme
28. apr
7...13
2...6

TV3

Videoblogimisega rikkaks! TV3 pakub unistuste tööd

12:29 15. juuni 2017
Autor: TV3

Juutuuberid on vallutanud tänapäeva meedia. Mõni välismaa videoblogija on iidoliks miljonitele vaatajatele ja teenib sellega juba suuri summasid. Ka Eestis on see trend levima hakanud, ent pelgalt videote tegemisega veel rikkaks ei saa. TV3 aga pakub võimalust ühel andekal videoblogijal teha oma unistuste tööd, jõuda miljonite vaatamisteni ning teenida sealjuures ka palka.

Kas Sinule meeldib teha päevad läbi videoid, kuid Eesti parimate juutuuberite kõrval on raske tippu jõuda? Tahaksid käia oma lemmiksaadete võtetel ning näha, mis toimub telemaailma põnevates telgitagustes? Unistad kohtumisest kuulsustega? Oled Sa noor, vana või lihtsalt meeldib sõpradega nalja teha, siis saada meile oma videoblogi ja unistuste töö võib olla juba varsti Sinu! Lisaks unistuste tööle saab võita ka uue peegelkaamera!

Unistuste tööle kandideerib ka „Naabrist parem“ noorim osaleja Aleksandra Meikar. Vaata tema videot!

Rohkem infot konkursi kohta leiad SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!