Homme
19. juun
14...22
10...15
Ülehomme
20. juun
16...22
10...15

TV3

"Exid rannal": tüdrukud lähevad ööklubis veriselt kaklema

12:05 16. juuni 2017
Autor: TV3

„Exid rannal“ on uus skandaalne tõsielusari, mille keskel on kaheksa energilist noort inimest: neli tütarlast ja neli noormeest. Kõik nad elavad ühes luksuslikus villas ja naudivad üksteise seltskonda. Tekkinud olukord ei ole siiski püsiv, sest majja saabub iga nädal kellegi eks.

Tänaõhtuses osas kisuvad asjad eriti skandaalseks. Rannale saabub uus imekaunis eks, kes koheselt palju laineid lööb. Saate skandaalseim osaleja Arina on uuest naisest silmnähtavalt ärritatud ning toob nähtavale oma karmima poole. Arina ei suuda ennast tagasi hoida ning lööb ööklubis uut tüdrukut klaasiga näkku, nii et verd lendab.

Teised osalejad peavad nüüd otsustama, kas Arina peab oma käitumise pärast saatest lahkuma või saab ta uue kurva lapsepõlve ja mineviku pärast?

„Eksid rannal“ täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!