Eestlased Siberis: „Kulus kaks päeva, et läbida Venemaa kruusateed kahe asula vahel!“

TV3

Uus meeleolukas sügishooaeg TV3s algab reisaatega "Reis Siberi südamesse: Baikal", kus 8-liikmeline reisiseltskond asub kahe eriettevalmistuse läbinud maasturiga tegema ringi ümber Baikali järve Venemaal. Lisaks lummavale loodusele, “võimalik vaid Venemaal” situatsioonidele, šamaanidele ning toredatele kohalikele, pakub uus saatesari nii põnevust kui ka pingsaid situatsioone.

Värvikas reisiseltskond alustas oma teekonda ümber Baikali järve 1. juulil. Tagasi naasevad nad juulikuu lõpus, seega trajektoori on aega läbida vaid üks kuu. Reisi algus ei suju aga küllaltki lihtsalt, sest vahemaade läbimine võtab oodatust kõvasti rohkem aega.

„Kahe küla vahelist 400 km sõitsime 2 päeva, sest viimase 300 km oli kruusatee suvaliste suurustega kividest - keskmine kiirus 30km/h ning vibratsioon tappis nii meie moraali kui autosid!  Nüüd aga oleme kohal, teeme Siberi talus sauna ja naudime loodust ning toredaid inimesi. Iga päevaga läheb Baikali ümbrus järjest põnevamaks ja inimeste lahkus on siiras,“ kirjeldab tuntud seikleja Raivo Malter ülevoolavaid emotsioone.

Mis aga täpselt toimunud on ning millistest pöörastest olukordadest osa saadakse, vaata videost!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/856428[/embed]

Kommentaarid puuduvad