Täna
19. juul
24...30
15...21
Homme
20. juul
21...29
17...22

TV3

Kuuuurija: Katrin Lust tegi oma elu karmima intervjuu!

12:34 10. august 2017
Autor: Seistmesed

Sel sügisel alustab Katrin Lusti autorisaade „Kuuuurija“ juba oma 4. hooajaga. Uus hooaeg saab olema erakordselt põnev, sest saatejuht on pühendanud terve suve uute lugude otsimisele.

„Meil õnnestus intervjuu saada endise õiguskantsleri nõuniku Jaanus Konsa ohvriga. See on üks kõige karmimaid intervjuusid, mida olen võib-olla ajakirjanikuna teinud. Intervjuu on väga avameelne ja näitab tegelikult – see poiss ütleb seda ka ise – et Eesti on mõneti pervertide paradiis!“ kirjeldab Lust.

Korda on saadetud palju valguskartvat ja Lust plaanib need teod ka päevavalgele tuua. Lust sukeldub elu varju poolele, et tuua vaatajani inimlikult valusad ning kõige uskumatumad lood.

„Palusin suve hakul, kas mul oleks võimalik jälgida Kuuuurija vaataja tarvis – kolme kuu vältel – mis toimub nn õdede ja Savisaare tagatubades tegelikult. Oli suurepärane, et Keskerakonna nn sisemine vastasleer oli sellega nõus. Filmisime järjekordset suvist kohtumist Hundisilmal.

Pean ette rutates ütlema, et seda kõike vaatajate jaoks jäädvustada on olnud ülimalt põnev. Sügisene lugu tuleb põnev ja näitab, mis tegelikult kõigi avalike ürituste ja meediaesinemiste taustal toimub!“ on Lust elevil. Katrin Lust lubab televaatajatele, et sügishooaeg saab olema metsik: „Viime vaatajad otse sündmuste keerisesse, väga palju actionit – see pole film – see kõik juhtub päriselt!”

„Kuuuurija“ alustab juba sügisel TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?