Uus videoblogija Elvis Liivamägi sulatab noorte tüdrukute südamed!

TV3

Sel suvel otsis TV3 andekat videoblogijat, kellele pakkuda unistuste tööd – jõuda oma videotega miljonite vaatamisteni ning saada selle eest ka palka! Tänaseks on võitja selgunud, kelleks on 25-aastane multitalent Elvis Liivamägi ja kelle videoid hakkame nägema iganädalaselt TV3 Play videokeskkonnas.

Elvis Liivamägi on IT-spetsialist ja meediamaniakk, kes tegeleb fotograafiaga ja loob videosisu siin- ja sealpool maailma. Noormees tegeleb hobina erinevate meelelahutusürituste korraldamisega, haldab brändide sotsiaalmeediat ja miksib aktiivset linnaelu enam, kui mõne reisiga aastas. Elvise videosisu peegeldab noorte elu, rohkelt actionit ja lendavat mõtteviisi.

„Ma olen lihtsalt üks kutt, kes ei lubanud kellelgi kunagi end pildistada ja ei pildistanud ise ka. Ei lubanud end kellelgi filmida, rääkimata sellest, et ma ise oleksin midagi filminud. Ühel hetkel see kõik muutus ja otsustasin kätte võtta kaamera – see oli üks mu elu parimaid otsuseid!“ kirjeldab Elvis oma teekonda.   

Elvis leiab, et videosisu loomine on hea viis talletada oma mälestused, mida aastate ja aastakümnete pärast vaadata ja meenutada saab. „Olen kohtunud nii paljude uute ja lahedate inimestega, kes on mulle inspiratsiooniks, olen maailma näinud ja mis kõige parem – mul on sellest kõigest mälestused, mida saan vaadata homme, ülehomme või aastate pärast näidata kasvõi oma lastelastele – et vanaisa pole kõigest vanaisa olnud, vaid oli üks lahe tüüp!“

Oma uues videoblogis lubab ta vaataja viia telemaailma telgitagustesse, tuua ekstreemspordi võlud kaamerasilma ette ja haarata kõik huvilised kaasa oma hullumeelsetesse reisiseiklustesse.

Kommentaarid puuduvad