„Kättemaksukontori“ 18. hooaeg algab tragöödiaga: Marion kukkus Eiffeli tornist alla!

TV3

Sel sügisel jõuab ekraanile juba „Kättemaksukontori“ 18. hooaeg! Ent hooaeg ei alga rõõmusõnumite ega pidustustega, vaid hoopis traagilise õnnetusega – peategelane Marion kukkus Eiffeli tornist alla!

On üks kontor, kus töö ei lõpe kunagi, sest kurjategijate fantaasia on piiritu.  Kuid pole lootustki, et nende jubedad teod jääksid karistamata, sest kõige osavamad Eesti detektiivid Marion, Freya ja Luna, on otse loomulikult neist veelgi nutikamad. Uue hooaja avaosas saabub detektiivide kolmik tagasi Pariisist, kuid koos kurbade uudistega. Sarja peategelane Marion kukkus alla Eiffeli tornist, õigemini trepist, ja murdis mõlemad jalaluud kahest kohast. Ent kõik uudised ei ole kurvad! Uuel hooajal on sarjas näha ka uusi tegelasi, üks neist on noor ja kaunis advokaat Kioko, keda kehastab näitleja Klaudia Tiitsmaa.

Avaosas keerleb kõik ühe tapva saladuse ümber. Ühes garaažis toimub tulistamine ning haavata saanud mehel õnnestub pageda ja pugeda ühe juhusliku auto pagasiruumi. Enne surma jõuab ta autoomanikule avaldada väga ohtliku saladuse. Siit saab alguse ahel, kus kõik saladuse teadjad järjest surevad.

„Kättemaksukontori“ uus hooaeg alustab täna kell 20.30 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/871335[/embed]

Kommentaarid puuduvad