Uus talendishow „Üllata Eestit“ toob ekraanile Eesti parima peastarvutaja!

TV3

Igale eestlasele tuttavad suvesangarid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja alustavad sel sügisel Eesti talentide ja erakordsete tegelaste otsingutega. „Üllata Eestit“ on uus ja lõbus projekt, milles astuvad üles toredad Eesti inimesed, kes oskavad, omavad või suudavad midagi sellist, mis kõiki teisi leebelt öeldes jalust rabab!

„Hakkame otsima inimesi, kellel on teistele inimestele midagi üllatavat välja pakkuda. Need võivad olla loomad, kalad, taimed.“ kommenteerib Indrek Vaheoja.

„Võib-olla ka erakordsed kohad – midagi, mis pakub üllatust,“ lisab Kristjan Rabi.

„Käisime koer Tupsut vaatamas, kellel on selline imepärane omadus, et ta tunneb tähti. Ta oskab igasuguseid trikke teha ja on isegi ühe tüdruku lugema õpetanud. Kui käisime koha peal, viisime läbi lõbusa eksperimendi – tuleb tunnistada, et Kristjanil oli isegi natuke raskusi koeraga lugemises võistlemises.“

Saate raames tutvustavad tegijad ka Eesti suurimat burgerit, mille pihv ainuüksi kaalub juba üle 5 kg. Kuid ulatatakse abikäsi ka Eesti ekspordispetsialistidele, kes on hädas Eesti Nokia leidmisega. Saatetegijate arvates on selleks Jaan Otter, peastarvutaja.

„Ta on käinud välismaal võistlemas ja on kindlasti Eestis kõige parem!“ on saatejuhid vaimustuses.

Avaosas üllatavadki kogu Eestit imearmas lugeda oskav koer Tupsu, hämmastavate võimetega peastarvutaja - 15 aastane Jaan Otter, erakordse andega koolitüdruk Ädu ja paljud teised.

Uus meeleolukas talendishow "Üllata Eestit“ on eetris täna kell 20.00 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/867290[/embed]

Kommentaarid puuduvad