„Kolmeraudne“ alustas võimsa poliitdebatiga, muusikat tegi Curly Strings!

TV3

Iga sõna õige mehe suus on tugevam kui mõõk! Siin pole püha ükski küsimus ega kättesaamatu ükski saatekülaline. Mihkel Raud on tagasi, et tuua meieni põnevad ja vürtsikad vestlusringid otse-eetris! Eile oli eetris „Kolmeraudse“ tuline avaosa.

„Kui te mõni aeg tagasi Jüri Mõisaga teatasite, et teete ühise valimisnimekirja, siis mulle kui valijale tundus see igati loogiline – kaks edukat äriettevõtjat, majanduslikult mõtlevat inimest panevad seljad kokku. See tundus igati mõistlik ja loogiline, seda enam et teil isiklikult on ette näidata väga palju häid saavutusi. Võtan teie ees mütsi maha,“ alustas Mihkel Raud oma intervjuud.

„Aga siis ühel päeval otsutasite, et Teie ja Jüri Mõisa nimekirjas peab prominentsel kohal kandideerima kohtu all olev potentsiaalne kriminaalkurjategija. Inimene, kes on kohtuotsusega eemaldatud Tallinna linna juhtimisest. Jõhkrate kuriteokahtlustega võimalik retsidivist Edgar Savisaar. Miks te seda tegite?“ jätkas Raud.

„Kõigepealt ütleks seda, et kui ma pimedas esimest korda nägin siledat läikivat pead ja natuke habetunud, siis mulle tundus, et on potentsiaalne ahistaja. Potentsiaalne on nii kaua kuni ei ole süüdi mõistetud. Eesti Vabariigis kohtu all olemine, ei tähenda, et inimene on süüdi mõistetud. Kohtu all on olnud meie üsna mitmed tipppoliitikud, kes on süüdistuse küüsis olnud,“ kommenteeris Sõõrumaa.

„Nii et te olete veendunud, et süüdistus, mis on Edgar Savisaarele esitatud, on fabritseering.  Prokuratuur on teinud oma tööd halvasti?“ küsis Raud.

„Ei, mina ei võta kohtu rolli. Eestis on olemas organeid, kes teevad oma tööd, on organeid, kes tegelevad korruptsiooni uurimistega ja on organid, kes mõistavad süüdi,“ vastas Sõõrumaa.

„Aga miks te ikka Edgar Savisaarega oma valimisnimekirjale vee peale tõmbasite?“ küsis Raud.

„Sest meie deviis on koostöö. Ja koostöö kõigiga, kellel on seaduslik õigus Tallinnas olla, elada ja käia,“ vastas Sõõrumaa.

Urmas Sõõrumaa ja Viktoria Ladõnskaja poliitdebatt:

Eeva Talsi ja Jaan Jaago intervjuu:

Indrek Hargla intervjuu:

Kommentaarid puuduvad