Täna
25. mai
15...24
3...13
Homme
26. mai
17...26
5...14

TV3

“Kolmeraudne” täna: Karl-Erik Taukar vs Krista Lensin – kust jookseb piir ajakirjanduses?

12:31 14. september 2017
Autor: TV3

Tänaõhtune “Kolmeraudne” tõotab tulla intrigeeriv ja põnev, sest omavahel debateerivad Kristen Michal ja Yana Toom ning Karl-Erik Taukar ja Krista Lensin.

Laulja Karl-Erik Taukar ja ajakirja Kroonika peatoimetaja Krista Lensin arutlevad, kust õieti jookseb piir meelelahutusmeedias? Delfi portaal avaldas nädalavahetusel Karl-Erik Taukari kohtauudise, milles noormees näiliselt õlut tarvitab, tuues välja ka Karl-Erik Taukari selgituse, et see oli alkoholivaba õlu. Õhtuses saates arutletakse ajakirjanduseetika üle koos saatejuhi Mihkel Rauaga – kust jookseb piir tõe ja vale vahel?

Poliitdebatis on aga vastamisi Kristen Michal ning Yana Toom, et tuua selgust, mis täpsemalt eristab Reformierakonda Keskerakonnast. Muusikat teeb ansambel Miljardid eesotsas bändi solisti Marten Kuningaga.

„Kolmeraudne“ on TV3 otse-eetris täna kell 21.35!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!