Homme
16. aug
19...24
8...16
Ülehomme
17. aug
20...26
10...16

TV3

„Lillepood“ sarja stsenarist-produtsent Martin Algus mängib tänases osas maffiameest!

15:50 26. september 2017
Autor: TV3

Tänases komöödiasarjas „Lillepood“ astuvad lisaks Ago Andersonile, Peeter Rästasele ja Ivo Reinokile ka ekraanile Marika Korolev, Vello Janson, Aarne Soro, Andres Tabun ja ka sarja stsenarist-produtsent Martin Algus!

Armand, keda mängib Ago Anderson, peab isa kanepisaagi siiski narkomaffiale maha müüma, sest muidu on kõigi pereliikmete elud ohus. Samal ajal tuleb teha narkopolitsei juhi tütre pulmadeks lilleseade. Armandi eksnaine Kaia, keda mängib Marika Korolev, valmistub uueks kohtinguks ja poodi külastab päris ehtne maffiamees – Martin Algus.

„Lillepood“ täna kell 20.00 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Nõid Anete taroskoop augustikuuks