Täna
21. juul
20...27
15...20
Homme
22. juul
23...28
15...20

TV3

Video! Aita Padjaklubi-Laural kingad valida!

13:57 11. oktoober 2017
Autor: Seistmesed

Padjaklubi Laura, kelle videoblogi on ületanud juba üle miljoni vaatamise, on valmis saanud oma uue videopostituse. Seekord palub Laura abi kingade valimisel.

Nagu kõik tüdrukud juba teavad, on suurimaks probleemiks alati õige riietuse valimine. Aga riietusega koos käivad ka sobivad kingad, mille tõttu võib muutuda kogu outfit. Laura tutvustabki fännidele oma suurimat sõltuvust, milleks on kingad. Videos näitab Laura erinevaid jalatseid, mis on sobitatud kokku konkreetse riietusstiiliga. Mustad lakk-kingad leiavad enda kõrvale üsna lihtsalt sobivad riided ja on mugavad, aegumatud. Üheks lemmikumaks jalatsiks on Laural aga hoopis ülepõlve-saapad, mis võiks igal naisel kapis olemas olla, sest sobivad kõigega. Vaata Laura isiklikku moeshowd koduseinte vahel ja anna teada, millised jalanõud peaks Laura valima!

Laura blogi saab vaadata TV3 Play rakenduses või veebilehel: www.laurablogi.ee


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?