„Me saime lapse“ südamlik lõpuosa täna: millised rõõme ja muresid on uus beebi majja toonud?

Seistmesed

Viis Eesti perekonda said eelmise aasta lõpus lapse ja see on siiani olnud nende suurim seiklus. Nüüdseks on laste sünnist möödas üle poole aasta. Gaasivalud on läbi elatud ja esimesed hambad ära tulnud. Vanematel on veidi aega ka hingetõmbeks ja tänases saates tehaksegi kokkuvõte, mida uus ilmakodanik on kaasa toonud. 

Joogaõpetaja Karina oli aktiivse eluviisiga juba enne lapsesaamist ja on ka nüüd. „Trennis käime koos, joogas koos, postitantsu trennis koos – kõike teeme koos!“ kommenteeris Karina.

Marianni ja Kardo peres jäi Kardo nende teise lapse, Lendega lapsepuhkusele. Milliseks muutub elu aga mitme lapsega? „Mul pole vahet, mitu neid on, võiks rohkem ka olla, ma ei paneks tähelegi vist,“ ütles Mariann.

Kassapidaja Linda ja Mario peres on aga ärevad ajad, sest üürikorterist tuleb välja kolida – omanik tahab remonti teha. Uus kodu on õnneks ilusam ja rõõmu on ka peres rohkem. „Tahtsime ühte korterit veel, aga sealt öeldi, et omanik on lastevastane!“ sõnas Linda. Lõpuks sai ka Linda kodunt üksinda välja ja leidis aega iseendale – esimene kord poole aasta jooksul!

Kehra noored Riina ja Madis tegutsevad sarnaselt Mariannile ja Kardole – täiskohaga tööle läheb ema ja lapsepuhkusele jääb isa.

Hiidlaste Birgiti ja Tõnise laps magab täielikus vaikuses, sest sünnist saadik häiris väikest last iga valjem heli. Nüüd on juba vanemad harjunud, et lapse uneajal peab toimetama nii vaikselt, kui võimalik. Praegusel ajal, kui esimene laps saadakse üha vanemas eas, on Birgit ja Tõnis erandid. Birgit oli rasedaks jäädes gümnaasiumi lõpuklassis.

Mida aga arvab televaataja? Kas lapsepuhkusele peaks jääma ema või isa? Kas laps tuleks saada noores või vanemas eas? 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/880155[/embed]

Kommentaarid puuduvad