Täna
21. juul
20...27
15...20
Homme
22. juul
23...28
15...20

TV3

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ täna: mis juhtus tegelikult kummalistel asjaoludel surnud Ahtoga?

12:28 12. oktoober 2017
Autor: Seistmesed

Eelmisel neljapäeval alustas uus ja müstiline hooaeg kodumaisel selgeltnägijate tuleproovil. Kolme katse tulemusena valisid saatetegijad välja 12 osalejat. Esialgse 10 osaleja asemel otsustati, et edasipääsu võimalust väärib rohkem osalejaid. Edasi said pereisa Toomas, tarokaartide panija Anete, teispoolsusega suhtlev Liina, nõid Mari-Liis, tudeng Helen, müügimees Remi, nõid Alisa, diskor Ervin, Helve, kes näeb inimesi läbi, turvaäris tegutsev Martin, endine kaitseväelane Kalle ja mõtetelugeja Washtara. Täna õhtul on eetris esimene võistlussaade!

Nõiad hakkavad lahendama raskeid ja tähtsaid ülesandeid – ka väike eksimus võib saatuslikuks saada ning saatest väljalangemise põhjustada. Möödunud aasta suve lõpul leiti Tori alevis kummalistel asjaoludel surnud Ahto, kes elas Pärnu jõe lähedal suures ja tontlikus majas. Juhtunul oli vaid üks tunnistaja, kes on nüüd juba trellide taga, kuid kas vangis istub õige inimene ja mis tegelikult juhtus?

„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?