Täna
21. juul
20...27
15...20
Homme
22. juul
23...28
15...20

TV3

„Kolmeraudne“ täna: Priit Kutseri lindiskandaal, lapsepõlv Nõukogude Eestis ja A-Rühm!

12:22 12. oktoober 2017
Autor: Seitsmesed

Mis toimub Keskerakonna ja linnavalitsuse telgitagustes? Miks tahtis Priit Kutser vallandada uue lindiskandaali? Seda kõike uurib Mihkel Raud „Kolmeraudse“ avaintervjuus endiselt Edgar Savisaare ja Taavi Aasa nõunikult Priit Kutserilt, kelle lindistused Tallinna linnavalitsuses toimuvast jahmatasid sel nädalal avalikkust.

Kas lapsepõlv Nõukogude Eestis oli õnnelik või mitte? Tänu president Kersti Kaljulaidi hiljutisele intervjuule on see teema ühiskonnas kired lõkkele löönud. Mihkel Raud paneb vastamisi LP peatoimetaja Ingrid Veidenbergi, kel oma lapsepõlvest vaid helged mälestused, ja ajalehe KesKus peatoimetaja Juku-Kalle Raidi, kellele too valikuvabadusteta aeg ei tähendanud inimkondlikku õnne. Jutuks võetakse ka muid viimasel ajal presidendiga seoses avalikkust hämmastanud seiku.

Muusikat teeb selle hooaja viimases „Kolmeraudses“ eesti hip-hop’i raskekahurvägi A-Rühm, kel peagi täitub 20. tegutsemisaasta.

„Kolmeraudne“ täna kell 22.35 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?