Homme
17. juul
23...31
14...19
Ülehomme
18. juul
22...31
16...21

TV3

Alustab Simon Cowelli legendaarse talendishow „Briti talent“ kõige värskem hooaeg!

15:30 13. oktoober 2017
Autor: Seitsmesed

Tõeliseid talendisaateid on maailmas vaid üks ja selleks on „Briti talent“, mille mõtles välja legendaarne kohtunik Simon Cowell! Saates osalevad igas vanuses andekad inimesed, kes peavad tõestama end teravate kohtunike ees – Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon ja David Walliams.

Talendid, kes saavad kohtunike heakskiidu, võistlevad omavahel kuni finaalsaateni. Peaauhinnaks on suur rahasumma ning võimalus esineda Briti kuningliku pere ees. Võitjaks võib tulla igaüks – muusik, tantsija, mustkunstnik, köielkõndija või hoopis keegi muu!

Esimeses saates kohtuvad televaatajad 8-aastase koomiku Nediga, kes teeb nalja nii kohtunike kui ka saatejuhtide üle. Veel tuleb proovima Dan Graham, tantsiv politseinik. Kaksikud, kes on kunstnikud. Laulukoor, kellel on mõni pereliige kadunud või töötavad heategevuse jaoks. 15-aastane koolitüdruk Sarah, kes rabab oma lauluoskusega terve saalitäie publikut. Kas keegi suudab kohtunikke ka nii üllatada, et väärib kohest edasipääsu?

„Briti talent“ kõige uuem hooaeg juba TÄNA kell 22.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?