„Eesti selgeltnägijate tuleproovist“ saadeti minema korraga 3 nõida!

Seitsmesed

Eilne „Eesti selgeltnägijate tuleproov“ lõppes skandaalselt – koju saadeti Helen, Remi ja Washtara. Võistlejatel tuli lahendada ülesanne, mille keskmes oli Tori alevis kummalistel asjaoludel surnud Ahto, kes elas Pärnu jõe lähedal suures tontlikus majas. Juhtunul oli vaid üks tunnistaja, kes on nüüdseks vangis. Selgeltnägijate ülesandeks oli välja selgitada, kas trellide taga istub ikka õige inimene ja mis tegelikult juhtus.

Washtara on kogenud selgeltnägija, kes leiab kadunud autosid ja inimesi ning loeb mõtteid. Enesekindel daam on ka aastaid varem "Selgeltnägijate tuleproovist" osa võtnud ja oli toona üks tugevamatest osalistest, kes langes välja alles finaali eel. Tänavu tahtis ta tuleproovi ära võita, kuid nii see kahjuks ei läinud.

Remi on ametilt küll müügimees, kuid tema hiilgavad sooritused avasaates ei jätnud kahtlust, et mees on oma võimalust väärt. Kahjuks tuli siiski välja, et mees tuli vaid nalja tegema.

Helen on tudeng, kes on televaatajale tuntud saadetest "Abielus esimesest silmapilgust" ja "Prooviabielu", kuid juba ammu on ta tundnud tõmmet müstilise maailma poole. Kahjuks sel korral Helenil katsed ei õnnestunud ning otsustati ka tema koju saata.

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ skandaalset osa saad järgi vaadata SIIT

Kommentaarid puuduvad