Uus kokkamisvõistlus „Tähtede hõbelusikas“ alustab täna kuuma sõnelusega!

Seistmesed

„Tähtede hõbelusikas“ on uus ja põnev kokkamisvõistlus, milles viis Eesti kõige kuumemat staari – Mihkel Raud, Liis Lemsalu, Joosep Järvesaar, Yana Toom ja Ott – võistlevad ihaldusväärse „Hõbelusika“ auhinna nimel. Tähtede toiduvalmistamisele annab särtsu juurde saatejuht Anu Saagim. Hõbelusikas ehk Silverspoon on Eesti toitlustusasutuste kõige ihaldatum tunnusmärk, mis antakse välja vaid kord aastas aastas kõige parematele restoranidele ja peakokkadele. Sel aastal lisati gastronoomiavõistlusele erikategooria „Tähtede Hõbelusikas“, mille saab telesarja võitja ja parim staarkokk.

Avavõistlus toimub Pärnu rannahotelli restoranis, mis kandideerib „Silverspooni” kategoorias Best Casual Dining. Pearooga hindavad kolm kohtunikku - peakokk Herki Ruubel ja souschef Sören Mäesalu. Külaliskohtunikuks on Kadi Elmeste, kes on Pärnu restoranide ja kohvikute nädala korraldaja. Võistlus ei saa veel alatagi, kui juba peakokk Herki Ruubel palub saatejuhil Anul mitte laual istet võtta, sest laud seisab ka iseseisvalt püsti.

Anu Saagim osutab selle tõttu Herki käe peal oleva tätoveeringu peale, mis on seakujutis ja sõnab: „Käte peale notsut ka ei tätoveeriks!“

Kuid Herki ei jää võlgu, vaid kommenteerib: „Eks peegelpilti on ikka valus vaadata, onju?“

"Nüüd ma läksin vihaseks. Ja mida teie naerate – Yana, endal on Sul Keskerakonna tempel tagumiku peal!“ ütles Anu.

„Kust Sina seda nägid?!“ küsib seepeale Yana Toom.

Staaride esimeseks võistlusülesandeks on valmistada eelroog: tomat-kitsejuust. Tomateid tuleb kõrvetada aga gaasipõletiga ja Liis paneb peaaegu köögi põlema! Teiseks ülesandeks saab olema tähtis pearoog – pardi rinnafilee. Taimetoitlase Liisi ülesandes asendatakse part naeriga. Kas pardiküpsetamine on lihtne? Kuidas on võimalik naerist midagi söödavat valmistada? Yanal läheb küpsetamise käigus oma part kaduma – keegi oli tema oma ahjust välja võtnud ja ei tea, kuhu pandi. Kes neist viiest võistlejast tunneb end köögis sama kindlalt kui oma päris ja kellel õnnestub üllatada professionaalset žüriid ja võita ajaloo esimene „Tähtede Hõbelusikas”?

Uus ja lõbus kokkamisvõistlus „Tähtede hõbelusikas“ stardib juba täna kell 21.00 TV3s!

 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/882609[/embed]

Kommentaarid puuduvad