„Eesti otsib superstaari“ saatesse algas registreerimine! Vägesid juhib Karl-Erik Taukar!

Seistmesed

Sel kevadel alustab suurejooneline „Eesti otsib superstaari“ 7. hooaeg! Eelnevatel hooaegadel on superstaaritiitli pälvinud Birgit Sarrap, Jana Kask, Ott Lepland, Liis Lemsalu, Rasmus Rändvee ja Jüri Pootsmann. Uue hooaja saatejuhiks on viiendal superstaarisaate hooajal osalenud Karl-Erik Taukar. Karl-Erik sai 4. koha.

„Saade "Eesti Otsib Superstaari" on olnud minu elu üks vägevamaid kogemusi, nii osalejana kui ka saatejuhina. Mul on väga hea meel, et mul on võimalus juba kolmas kord sel karussellil kaasa sõita ning näha esireast Eestimaa uusi talente,“ kommenteerib Taukar.

Kõik lauluhuvilised saavad end registreerida saatesse TV3 kodulehel SIIN. Sel aastal on soovitatav registreerimisel lisada ka video, milles osaleja demonstreerib oma lauluoskust. TV3 ootab saatesse kandideerimiseks ka soovitusi. Kui tead oma tutvusringkonnas kedagi - olgu see siis sõber või sugulane, õde või vend, ema või isa, naabripoiss või -tüdruk, õpilane, laps või lapselaps või lihtsalt hea tuttav - kes laulab imeliselt ja sobiks seega hästi “Eesti otsib supertsaari” saatesse, siis saab temast ka teada anda! Saatesse saavad kandideerida kõik, kes on 15.10.2017 seisuga 15-aastased. Registreerimine lõpeb 1. detsembril.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/882578[/embed]

Kommentaarid puuduvad