„Minu imeline muutumine“ uue hooaja esimene muutuja on 150 kg kaaluv Ulvi!

Seistmesed

Välimus, mida häbened, naeratus, mida ei julge kellelegi näidata, keha, mille pärast on iga päev piinlik. Et oma elu muuta, on need inimesed valmis telekaamerate ees läbi tegema suured operatsioonid. Kaotatakse kilosid, saadakse uusi naeratusi, taasavastatakse noorust ja elurõõmu! Saatesarja “Minu imeline muutumine” uus hooaeg toob meieni erakordselt dramaatilised ja kaunid muutumise lood. Saage tuttavaks esimese muutujaga – 38-aastane Ulvi!

Avasaate peategelane Ulvi võitleb ülekilode, habeme ja häbiga. Sellel noorel naisel pole hambaid, ta ei suuda ta söömishoogusid pidurdada, ta kaalub 150 kilo ning jõuetus ning ülekaal on viinud selleni, et Ulvit vaevab kurvameelsus.

„Ma ei ela. Ma eksisteerin! Ma õhkan seda tunnet, et ma iseendale ei sobi ja ei meeldi. See on kõige raskem hetkel, ma ei suuda iseendaga leppida. Ma ei suuda istudes isegi jalga üle põlve panna. Loomulikult ma üritan selle üle nalja teha – kes tahaks halada, et olen nii paks, nii kole, ma ei taha, ei oska. Teen sõprade ees nalja, et teeme sumomaadlust või midagi sellist. Tegelikult tol hetkel keegi ei näe, mida ma hinges tunnen – tegelikult mu hing nutab,“ kommenteeris Ulvi.

Ulvi pere ja sõbrad otsustasid, et niimoodi tema elu enam jätkuda ei saa ja registreerisid ta muutumissaatesse. Nii saate kliinikuid kui Ulvit ootab ees ülisuur väljakutse – eesmärgiks on langetada Ulvi kehakaalu poole võrra. Vaadates Ulvit sellisena nagu ta muutumissaatesse tuli, näib see ilmvõimatu ülesandena.

Kas Ulvi saab hakkama 75st kilost vabanemisega? Kas saabub päev, mil ta astub inimeste ette julgelt ja uhkusega, tundes end kauni ja säravana?

“Minu imeline muutumine” stardib uue hooajaga täna kell 20.00 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/882280[/embed]

Kommentaarid puuduvad