„Minu imeline muutumine“ täna: 64-aastane Elve tahab lahti saada krimpsus näost!

Seitsmesed

„Minu imeline muutumine“ toob täna õhtul teleekraanile 64-aastase Elve, kes kardab, et hirmutab enda krimpsus näoga ära nii lapselapsed kui ka töökaaslased. Kas tegelikust vanusest kõvasti eakama välimusega Elve saab Ameerika lastelastele küllaminekuks endale välimuse, mis särab kui miljon dollarit?

Mõistmine, et teatud vanuses on välimus lihtsalt elustiili peegeldus, võib tulla ka peaaegu et liiga hilja. Elve oli saatesse kandideerides aastaid suitsetanud ja selle tagajärjel enneaegselt vananenud. Eakate Ülikoolis käiv Pärnu pensionäriproua on valmis vastu võtma elu suurima väljakutse ja muutuma saate abil oma lastelastele selliseks vanaemaks, kelle sarnaseid tavaliselt ainult televiisoris ja välismaa sarjades näeb.

Kas mehelikult kondisest, suitsetamisest krimpsus ning loksuvate proteesidega Elvest saab saate jooksul glamuurne proua? See ei sõltu kahjuks ainult muutumissaate meeskonnast, vaid ka Elvest endast. Tema muutumine saab teoks ainult siis, kui Elve suitsetamisest loobub. Kas ta saab sellega hakkama? Kui jah, siis muudetakse saates tema välimus lausa 15 aastat nooremaks!

“Minu imeline muutumine” täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad