„Kuuuurija“ täna: modellikooli pidajat süüdistatakse suures petuskeemis!

TV3

Katrin Lusti autorisaade „Kuuuurija“ toob täna õhtul ekraanile koduse glamuuri telgitagused.

Äsja vapustas kogu Eesti glamuurimaailma skandaal Laura Kõrgemäe kahtlasest promotüdrukute ärist, kuid kui sarnasesse skeemitamisesse satuvad ka lapsed, muutub olukord veelgi veidramaks. Ühe eduka modellikooli kasvandikud süüdistavad kaunist koolipidajat suures vassimises ja petuskeemis.

Katrin Lust toob televaatajateni ka loo, kuidas SA Kadunud tegevjuht Aare Rüütel on tülli pööranud Tartu politseiga. 25. oktoobri ööl vastu 26. oktoobrit jäi Tartus kadunuks Tartu Ülikooli arstiteaduskonna tudeng Renet Joosep. Turvakaamerate salvestised näitasid, et Renet oli üritanud öösel sisse saada Narva maanteel asuvasse ühiselamusse, kuid uks oli lukus ja ta liikus hoopiski Raadil asuva seikluspargi ja tühermaa suunas. Noormehe otsingutel liitus Tartu politseiga ka suur hulk vabatahtlikke. Nende seas oli Reneti lähedasi, kursusekaaslasi, kuid ka Sihtasutus Kadunud liikmeid.

Otsingud kestsid 35 tundi ja tänu kiirele ja operatiivsele tööle leiti Reneti surnukeha paari päeva jooksul. Reneti surmateade oli valus nii noormehe lähedastele kui ka kogu ülejäänud Eestile, kes olid lootnud siiski poissi elavana üles leida. Paar päeva pärast Reneti otsingute lõppu postitas aga Aare Rüütel oma Facebooki seinale kirja, milles avaldas pahameelt selle üle, et Tartu Politsei oli saatnud välja pressiteate, milles tänas kõiki vabatahtlikke, kes Reneti otsingutel abiks olid, kuid unustas selles pressiteates eraldi tänada SA Kadunud vabatahtlikke.

„Kuuuurija“ täna kell 20.00 TV3-s!

Kommentaarid puuduvad