„Minu imeline muutumine“ Veroonika uus enesekindlus julgustas abielu lõpetama!

Seistmesed

„Minu imeline muutumine“ tõi seekord ekraanile kaheksa lapse ema Veroonika, kes on alles 38-aastane, kuid tema jaoks on elu juba koost lagunemas. Kogu Veroonika ja tema praeguse abikaasa energia ja sissetulek läheb laste eest hoolitsemisele ning võimalused iseenda eest hoolitseda puuduvad. Saate abil sai Veroonika endale uued hambad, uue välimuse ning lõpetas ka ebaterve abielu.

Saatesse tulles nägi noor paljulapseline Veroonika välja nagu pensionieelik. Kõige rohkem häbenes ta oma hambutut suud ja lössis keha. Pooleteise aasta jooksul sai Veroonika endale uue välimuse kui ka uue naeratuse. Lõppes ka tema lonkav abielu ning nüüdseks on ta julgem ja enesekindlam ning väärtustab end üha enam. Veroonika operatsioonide eesmärgiks on muuta välimus tema tegelikule vanusele vastavaks.

„Mul ei ole sõnu! See on super! Ma tõesti väga tänan teid südamest – kõiki, kes minuga tegelesid. Näen super välja, ei osanud sellist tulemust loota! Loodan ainult seda, et minu 2-aastane laps mind ära tunneb!“ kommenteeris Veroonika enda muutumist.

Veroonika muutumine koosnes järgmistest protseduuridest:

-eemaldatakse 21 jäänukjuurt

-8 komposiittäidist

-5-e hamba juureravi

-8 metallokeraamilist krooni

-totaalprotees, tugibüügelprotees

-näo- ja kaela plastika

-otsmiku plastika

-ülalaugude plastika

-botuliintoksiini süstid otsmikule

-Juvederm täitesüstid

-rasvaimu reitelt

-rasva siirdamine rindadesse

-rindade tõstmine

-kõhu eesseina plastika

-nabasonga operatsioon

-armi plastika

 

“Minu imeline muutumine” on järelvaadatav TV3 Plays: https://tv3play.tv3.ee/sisu/minu-imeline-muutumine

Kommentaarid puuduvad