Homme
23. okt
5...9
-1...8
Ülehomme
24. okt
3...8
0...6

TV3

Täispikk intervjuu enesetappu üritanud Alisaga: kui sul ei ole elurõõmu ja elamise soovi, siis seda lihtsalt ei ole

20:10 09. november 2017
Autor: TV3

TV3 saate "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" värske hooaja üheks favoriidiks on nõid Alisa, kellele tuhanded televaatajad igal neljapäeva õhtul kaasa elavad. Hiljuti tuli aga saate võtted katkestada, sest noor sensitiiv püüdis endalt elu võtta.

Septembri alguses said saatetegijad ootamatult teada, et Alisa üritas endalt elu võtta. Alisa ema leidis oma peaaegu verest tühjaks jooksud tütre läbi lõigatud veenidega vannist, kuid tänu kiirele reageerimisele suudeti ta elu siiski päästa. Kuna noor sensitiiv pidi pärast juhtunut ligi kaks nädalat arstide hoole all viibima, jäid “Eesti selgeltnägijate tuleproovi” võtted pooleli. Saade oleks pidanud purki saama juba kaks kuud tagasi, kuid võtetesse tehti pikk paus, sest saatemeeskonnal oli lootus, et tuleproovi suur favoriit tuleb sellest siiski välja.

“Paljud asjad kogunesid. Selline lumepall tuli ja veeres suureks hunnikuks ja minu peale langes laviin. Seal oli kõike — nii avalik elu kui ka eraelu, mingid enda ambitsioonid,” selgitas Alisa, miks ta endalt elu üritas võtta. 

Alisa kardab enda sõnul surma, kuid tunneb just sel põhjusel hirmu ka elu ees: “Mul on palju pretensioone sellele demiurgile, mis lõi mind siia küsimata, kas ma tahan üldse sündida ja kas ma tahan surra. Ma ei saa üldse aru, mis ma pean tegema siin elus. Mulle absoluutselt ei meeldi siin olla, kuid samas ma kardan surma. Kuna see nagunii tuleb, siis ma tahan sellest hirmust vahest kiiremini lahti saada ja selle lõpuni viia.”

Tuleproovi finaalini on jäänud vaid mõned saated ja võistluse katkestamise peale Alisa ei mõtle ning soovib ka peale seda ebameeldivat vahejuhtumit siiski jätkata. "See on väga põnev. See on just minu teema. Mulle väga meeldib kõik." Samas tõdeb ta, et ei saa kellelegi lubada, et ei proovi uuesti siit ilmast lahkuda. “Mu elu on lõpmatu tupik. Ma olen sellega leppinud juba. Hetkel aitan küll inimesi, aga ma ei saa midagi lubada. Ma olen iseenda jaoks nii imelik. Ma olen nagu koer ilma sabata. Ma tahaks elada ja armastada, aga mul ei ole seda saba," lausub Alisa.

Vaata täispikka intervjuud Alisaga videost!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?