Täna
23. okt
5...9
-1...8
Homme
24. okt
3...8
0...6

TV3

Kas Sina peaksid superstaarisaatesse kandideerima? Tee test!

12:01 13. november 2017
Autor: TV3

Populaarne talendishow „Eesti otsib superstaari“ tuleb taas! Kui kahtled, kas kandideerida või mitte, siis tee superstaari test! Pärast testi täitmist jõuad selgusele, kas Sul tasub ankeet saata või peaksid võistlustulle saatma hoopis oma sõbra! Registreerimine lõpeb 1. detsembril ja esimene eelvoor toimub juba 25. novembril.

Registreerida saatesse saab ennast või sõpra TV3 kodulehel. Kui oskad laulda või tead oma tutvusringkonnas kedagi – olgu see siis sõber või sugulane, õde või vend, ema või isa, naabripoiss või -tüdruk, õpilane, laps või lapselaps või lihtsalt hea tuttav – kes laulab imeliselt ja sobiks seega hästi “Eesti otsib supertsaari” saatesse, siis andke endast teada! Saatesse saavad kandideerida kõik, kes on 15.10.2017 seisuga 15-aastased. 

Tee test SIIN!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?