„Eesti parim pagar“ kolmas saade on pühendatud šokolaadile ja külla tuleb Imre Kose! Vaata galeriid!

TV3

Saate “Eesti parim pagar” kolmas episood tuleb täna õhtul õige magus ja on pühendatud šokolaadile ja suvele. Pagarite omaloominguline teos peab sisaldama kaht erinevat šokolaadi suhtes 50/50 ja olema kaunistatud söödavate suvelilledega.

Küpsetamist jätkab 10 vaprat kodupagarit, kes plaanivad oma šokolaadihõrgutistega kohtunikud jalust rabada. Kohtunik Ants Uustalu soovib, et kapriisne tooraine – šokolaad, poleks küpsetises liiga magus. Angeelika Kang-Osula ootab samuti balansis maitseid, mitte lääget maiust. Külaliskohtunikuna tuleb maiustama Imre Kose – mees, kes on tunnustatud maitsespetsialist juba aastaid! 

Triin võtab plaani keeruka marmorkoogi, Stanislav browniepõhja ja sidruninüansiga toorjuustukoogi, mis kaunistatud roosimoosiga, Patrik lahtise šokolaadipiruka, Kaja kahe erineva kreemiga šokolaadikoogi, Jüri möllab Vana Tallinna likööri, šokolaadi ning toorjuustuga, Marleen šokolaadiküpsistega, Getter plaanib teha kahe šokolaadi fondanti vaarikakastmega, Kristiina aga hakkab valmistama luksuslikke roosivee tassikooke. Raunol oli eelmisest saatest alles vaid 1% krediiti - ta jäi napilt saatesse, aga ega ta sellest õppinud. Ka kolmandas saates ei lähe ta kindla peale välja, vaid riskib keeruka ja ajamahuka šokolaadivahukoogiga.

Kolmas küpsetuspäev satub aga olema üks selle suve vähestest soojadest päevadest. Mõne osaleja paneb see lausa muretsema. Jüril näiteks läheb küll kook kärmelt ahju ning aega on nalja visata, teisi aidata ja noori naisi piiluda, aga nagu öeldakse – pill tuleb pika ilu peale. Jürit tabab midagi katastroofi laadset – ahi pole kuum ja kook ei küpse. Mida Jüri kaotatud ajaga ja külma ahjuga teeb?

Tehniliseks ülesandeks on sel korral saiavorm! Seda vanamoodsat magustoitu on telgis paljud küll söönud, kuid valmistanud pole keegi. Seega algab katse-eksituse meetodil hoogne küpsetamine.

„Eesti parim pagar“ täna kell 20.00 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/898505[/embed]

Kommentaarid puuduvad