Homme
22. okt
8...12
4...12
Ülehomme
23. okt
5...9
-1...8

TV3

Tänane „Eesti parim pagar“ võtab kurva ja pisaraterohke pöörde!

13:19 20. detsember 2017
Autor: Seistmesed

Maailmakuulsal formaadil põhinev küpsetamislahing “Eesti parim pagar” on jõudnud juba oma viienda osani. Pinge on suur ning tuleb ennast järjest rohkem tõestada.

Tänases osas peavad saatesse jäänud üheksa andekat kodupagarit proovile panema oma tervislike küpsetiste valmistamise oskuse. Küpsetis ei tohi sisalda suhkrut ega traditsioonilisi tervaviljajahusid. Külaliskohtunikuks on sel korral Erik Orgu.

Tehnilises voorus tuleb teha tervise-ja taljesõbralik wrap. Tuleb küpsetada tortilla ning wrapi sisu nullist ette valmistada. Et see mitmest pisiasjast koosnev ülesanne liiga lihtne poleks, tuleb sel korral telki teinegi külaliskohtunik - Tanja Mihhailova Saar! Miks aga võtab saade väga kurva pöörde ning mõne osalise suuri pisaraid valama paneb?

„Eesti parim pagar“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?