Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

TV3

Pagarisaatest pidi lahkuma pisaratesse uppuv Rauno

12:27 21. detsember 2017
Autor: TV3

TV3 küpsetussaate „Eesti parim pagar“ viies osa sai saatuslikuks ajale lootusetult alla jäänud Raunole. Tema valmistatud vaarika ja valge šokolaadi toorkook jõudis taldrikule üle noatera ning tulemus ei rõõmustanud sugugi kohtunikke, kes otsustasid, et just Rauno peab sel korral saatest lahkuma. Saatest lahkumine tõi noormees Rauno silmadesse krokodillipisarad, kuid kahjuks on selleks korraks tema võistlus „Parima pagari“ tiitlile lõppenud.

Tänase võistluse võitis Insener Stanislav Tallinnast, kes esimeses voorus valmistas ananassi- ja kookosetordi ning teises tehnilises voorus üllatas kohtunikke imemaitsva tervise-ja taljesõbraliku wrapiga.

Järgmisel kolmapäeval jätkab saates 8 vaprat andekat pagarit - pesamuna Marleen, programmeerija Getter, maamees Jüri, tordispetsialist Triinu, toidutehnoloogia tudeng Triin, treener Kristiina, multitalent Patrik ja 5. saate võitja insener Stanislav.

Osa järelevaadatav TV3 Plays!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?