Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

TV3

„Eesti parim pagar“ tänane külaliskohtunik on telelegend Vahur Kersna!

18:06 27. detsember 2017
Autor: TV3

Maailmakuulsal formaadil põhinev küpsetamislahing “Eesti parim pagar” on jõudnud juba oma kuuenda osani. Pinge on suur ning tuleb ennast järjest rohkem tõestada.

Ahjude taha on alles jäänud kaheksa võistlejat, kes peavad sel korral valmistama tõelist klassikat. Valmis tuleb meisterdada maasika-vahukooretort. Kreemid ja marjad võivad ju hästi maitseda, aga kui palju on küpsetise sisse pandud armastust, hinge ja võidutahet? Telelegend Vahur Kersna pendel mõõdab sisemist põlemist ning tulemused on väga üllatavad.

Teine voor on tõeline retrokatsumus. Kohtunik Angeelika retsepti järgi hakatakse valmistama klassikalisi kohupiimakorpe. See on pärmitaigna test ning ilusate küpsetiste vormimise eksam. Põhi peab olema õhuke, täidis rikkalik ja parajalt magus. Kes saab hakkama ja kes põrub?

„Eesti parim pagar“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?