Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

TV3

TV3 toob aasta lõpus televaatajani parima meelelahutuse!

14:34 29. detsember 2017
Autor: Seistmesed

Kätte on jõudnud 2017. aasta lõpp ning kui pole veel jõudnud plaane teha, siis TV3 ootab kõiki telerite ette, et veeta koos üks lõbus aastavahetus.

31. detsembril ootavad Padjaklubi tüdrukud telerite ette juba kell 15.00, et võtta vastu uus aasta koos pööraste seiklustega. Savikotil asuvas Kristina kodus käivad viimased ettevalmistused uue aasta vastuvõtmiseks. Kristina on külla kutsunud vaid Maria, sest teisi tüdrukuid ei taha ta oma maapeol näha. Kuid otse loomulikult läheb kõik sootuks vastupidi ja rahulikust vana-aastaõhtust saab ootamatute pööretega seiklus, mis lõpeb üsna halvasti padjaklubi viha ära teeninud Lexuse Laurile ja Hendrikule.

Kell 16.30 lükatakse käima tõeline pidu, sest Eesti lõbusaimat telemängu, „Me armastame Eestit“, hakkavad mängima Piret Kalda, Kristel Aaslaid, Juss Haasma, Jan Uuspõld, Sepo Seeman ja Kaisa Selde. Üllatusterohket ning meelolukat vana-aastaõhtut aitavad tähistada Peeter Oja, Hannes Võrno, Kaire Vilgats, Rolf Roosalu ja särav Eda Ines Etti.

Esmakordselt TV3 ajaloos pannakse aastale punkt suurejoonelise vana-aastaõhtu showga! Kell 18.35 on eetris „Kolmega uude aastasse - Suur vana-aastaõhtu show“, kus Sünne Valtri ja Kalle Sepp toovad lavale parimad artistid, popimad rahvabändid ja kõige ootamatumad üllatused. Särtsu lisavad kuuuurija Katrin Lust ja verivärske baarireporter Kaido Kurk.

Kell 20.30 on eetris ennustussaade „Mida toob aasta 2018“. Lõppev 2017. aasta oli tulikukele omaselt kirglik, mil paljastusid hämarad teod ja maskide alt tulid välja tegelikud palged. Nüüd on taas aeg heita pilk tulevikku, et välja selgitada, mis meid uuel aastal ees ootab. Oma põnevad ja põhjalikud aastaennustused toovad teieni selgeltnägijate ja astroloogide raskekahurvägi eesotsas Marilyn Kerro, Ilona Kaldre, nõid Alisa, Igor Mangi, Edda Pauksoni ja paljude teistega. Saate autor on Anna-Maria Makko.

Kell 22.00 populaarses saates „Edekabel“ pöördub peaminister Jüri Ratas oma rahva poole ja meenutab, mis sellest aastast meenutamist väärib. Carmen Pritson-Tamme aitab tänada inimest, kes on jätnud suurima jälje. Suud räägitakse puhtaks ning “Osoon” on lõpuks kätte saanud Eesti ajakirjanduse poolt nii otsitud videomaterjali. Näeme väikest lõiku näosaate tulevasest hooajast ning seda, kuidas ühe eestlase elu parandab hüpnotisöör Marissa. Kõikides rollides on armastatud näitleja Henrik Normann.

Pärast südaööd ootavad vaatajaid telerite ette Eesti kõige armastatumad vanavanemad, kes satuvad aasta viimasel päeval pööraste seikluste keskele. Rahuliku aastalõpu asemel korraldab Volli sajandi peo, mis ajab hulluks naabrid ja kohaliku politsei. Kes meelega, kes vastu tahtmist, kuid uusaasta on teel ja põgeneda pole kuhugi. Lõbusa pralle käigus lendab vastu taevast tõeline huumori ja naljade tulevärk. „Papad mammad: Kutsuv tuleke“ on eetris kell 00.30!

TV3 soovib kõigile vaatajatele toredat vana-aasta lõppu!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?