Täna
24. okt
3...8
0...7
Homme
25. okt
4...8
-2...7

TV3

Pisarad ja roppused! Pagarisaatest langes välja Triin!

Foto: TV3
12:09 04. jaanuar 2018
Autor: Seistmesed

Tänane "Eesti parim pagar" oli pühendatud värvikatele kringlitele. Parimaks tunnustati Stanislav, kes näitas oma uskumatuid insenerioskusi ja voltis kringli kokku väga keerulisel viisil. Triinu kitsejuustu-ja mustikakringel jooksis aga laiali ning ropendamise ja nutmise saatel pidi kahjuks tema saatest lahkuma.

Tarvastust pärit toidutehnikat ja tootearenduse eriala tudeeriv 21-aastane Triin on tõeline maatüdruk, kellele kodustesse küpsetistesse satuvad eranditult vaid kodukanade munad. Küpsetamisega aga selle värvika tüdruku hobid ei piirdu – Triin mängib ka klaverit, rallitab hobikartidega ja kirjutab.

Järgmine saade on pühendatud kaunitele kunstidele. Panused lähevad suuremaks ja sel korral peab küpsetis lisaks veatule maitsele pakkuma ka silmailu. Biskviit peab sisaldama endas mustreid, pilte ja sõnumeid. Kes otsustab maiustuse sisse kirjutada muusikapala, kes valib labase pugemise libeda tee, kes mässab etteantud reeglite vastu ning kes valib klassikalised ning igihaljad mustrid. Neli pagarit pääsevad poolfinaali, ühe ilumeel läheb aga lati alt ning sealt otse koju.

„Eesti parim pagar“ saadet saab järele vaadata TV3 Plays SIIN


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?