Jüri Pootsmann löödi pahviks!

Seistmesed

Star FMi hommikuprogramm luges Jüri Pootsmannile ette Igor Mangi jaanuarikuu horoskoobi ning juhtus miskit uskumatut! Jüri oli näost valge ja tummaks löödud, sest kõik, mis Mang rääkis, läks täppi. Lisaks sellele lubab horoskoop ka noormehele, et just sel aastal leiab ta enda kõrvale kallima.

„Tuleb arvesse võtta – kui sa loed neid ettekuulutusi, siis midagi neist võib täppi minna!“ kommenteeris Pootsmann. Pille Minev loeb horoskoobist, et sellel aastal leiab Pootsmann ka armastuse ning kandidaate on väga palju. „Jutt on kõik tore ja ilus, aga pane nad ritta mulle – tahaks ise ka seda näha!“

Juttu tehti ka uuest „Eesti otsib superstaari“ hooajast, mis stardib sel pühapäeval TV3s. Pootsmann mäletab, et keegi kohtunikest teda ei mõnitanud küll, kuid kõik käis väga kärmelt. „Ma ei jõudnud närvile isegi mõelda, kõik käis nii kiiresti!“ sõnas Pootsmann.

Jüri soovitab jääda iseendaks, kuid välja näha esinduslik ja viisakas. Superstaarisaatesse kandideerides juurdles ta kaua, mida kohtunike ette selga panna. „Muidugi mõtlesin – kuidas ma lähen sinna Maarja ja Tanel Padari ette, milliste riietega,“ kommenteeris Pootsmann. Tänavustele kandideerijatele soovib noormees palju edu. "Väga lahe aeg oli! Hea meel, et ma läksin sinna. Põnev aeg tuleb teil, nautige seda! Igatsen neid inimesi, kambavaimu, saatetegijaid, kogemust, otse-eetrit," sõnas Pootsmann.

Star FM hommikuprogramm pani Jüri ka tugevalt proovile, tehes talle American Idoli testi ning Jüri pani ootamatult täppi!

Kuula täispikka intervjuud SIIT

Kommentaarid puuduvad