TV3 näitab Vabariigi aastapäeval armastatuid Eesti filme!

Seitsmesed

Vabariigi aastapäeval on oodatud televiisorite ette kõik fännid, sest just siis on TV3 ekraanil parimad Eesti filmid!

„1944“ kell 15.00 TV3s!

Elmo Nüganeni mängufilm ”1944” käsitleb 1944. aasta sõjasündmusi Eestis. Tegevus hargneb Sinimägede lahingutest juulis kuni Sõrve sääre vallutamiseni Punaarmee poolt novembri lõpus. Sõda näidatakse mõlema osapoole – Saksa armees ja Punaväes sõdivate eestlaste silme läbi. Valikuid tuleb langetada mitte ainult sõduritel, vaid ka nende lähedastel. Režissöör Elmo Nüganen, stsenarist Leo Kunnas, operaatorid Rein Kotov ja Mart Taniel, kunstnik Kalju Kivi, monteerija Tambet Tasuja. Osades: Kristjan Üksküla, Kaspar Velberg, Maiken Schmidt, Hendrik Kalmet, Karl-Andreas Kalmet, Priit Pius, Märt Pius, Hendrik Toompere Juunior, Gert Raudsep, Mait Malmsten, Peeter Tammearu, Ain Mäeots, Rain Simmul, Kristjan Sarv, Ivo Uukkivi, Andero Ermel ja teised. Tootjad: Taska Film ja MRP Matila Röhr Productions (Soome)

„Õnn tuleb magades“ kell 17.00 TV3s!

Mart Kivastiku filmi ”Õnn tuleb magades” peategelaseks on keskealine üksik naine Viivi (Katariina Unt), kes leiab ennast ootamatult olukorras, kus ta pole enam millegagi rahul: eraelu on täielik ebaõnnestumine, lootus armastust leida kustumas, igapäevane töö näib mõttetu, vanust juba kah omajagu. Ühel hommikul ärkab Viivi aga üles ning leiab enda kõrvalt voodist ühe mehe... Kes see mees on või kus ta sinna sai, see kõik vajab lähemalt uurimist.

„Õnn tuleb magades“ on kurbade kohtadega naljakas film või siis naljakate kohtadega kurb film, kuidas kellelegi. Lugu, kus jumalik täringumäng pakub lootust ka neile inimestele meie ümber, kelle peale keegi esmapilgul panuseid teha ei julge. Liiga kõrgete ootuste puhul näitab elu sulle tihti rusikat, aga kui ootuste horisont on päriselt längu vajunud, võib ootamatult avaneda uus uks.

Peaosi mängivad Katariina Unt ja Ivo Uukkivi. Teistes osades Tiit Sukk, Ita Ever, Katrin Pärn, Mari-Liis Lill, Veikko Täär, Hannes Kaljujärv, Tiit Palu, Tõnu Oja jt.

„Vabad mehed“ kell 21.30 TV3s!

Telesarja ”Vabad Mehed” teisest hooajast väljakasvanud film räägib kapten Kullist(Ain Mäeots), kes saadetakse talle endale vastumeelselt Kaitseväe kordusõppustele. Seal saab ta endale rühma, kellega püüab iga hinnaga saavutada võitu, mis tuleb sõna otseses mõttes läbi vere ja pisarate. Tal on kaaslaseks veebel Sander Torm(Anti Reinthal), kellega on neil Afganistani päevilt vanad kanad kitkuda. Sarjast tuttavad noored on sedapuhku jäätud kahe suure sõjaväelase egode vahele ja tänu sellele tuleb neil rinda pista reaalsete ohtudega, mis päädib pagulaste smuugeldajate tagaajamisega.

Parimad Eesti filmid TV3 ekraanil juba 24. veebruaril!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/920155[/embed]

Kommentaarid puuduvad