Marek Lindmaa hakkab uues saates inimeste probleeme lahendama!

Seistmesed

Elus tuleb ette hetki, kus üksinda murest vabaks rabelemine näib võimatuna ja oled avastanud end tupikus, kust väljapääsu pole. Siin tuleb appi uus saade "Sotid selgeks"! Saatejuht Marek Lindmaa aitab murega üksi jäänud inimesed välja lootusetuna tunduvatest olukordadest ja leiab probleemidele lahenduse.

„Esimesed võttenädalad on olnud äärmiselt põnevad! Tõsiseid teemasid ja probleeme on inimestel palju. Tegelikult on see lausa üllatav, mille kõigega näiteks meie naabrid, sõbrad, tuttavad kokku puutuma peavad. Mõned kuuldud ja uuritud lugudest panevad imestama, kas tõesti tänases Eestis on see üldse võimalik!“ kommenteerib Lindmaa.

„Üheks selliseks on lugu naisest, kes hambaarstil käimise järgselt sattus intensiivi ning langes kooma! Keegi vastutust naisega juhtunu osas võtta aga ei taha!“ imestab Lindmaa.

Lisaks kurvale hambaravi loole, toob esimene saade vaatajani ka loo, kus erivajadustega inimestele tööd pakkunud ettevõtja jättis palgad maksmata ja kadus kui tinatuhka. Samuti sai näiteks Autodeost24 müügiplatsilt auto ostnud pere sai sõidurõõmu tunda vaid mõned kilomeetrid. Nendele muredele asubki lahendust otsima Marek Lindmaa.

„Selline saade on täna Eesti telemaastikult tegelikult puudu ja abivajajaid on palju. Lahenduste leidmine ei ole küll kerge, kuid just see väljakutse mind tegutsema sunnibki. Ebaõiglust ma ei kannata. Samas on igal mündil kaks poolt ja need kaks poolt me ka alati ära kuulame, et sotid päriselt selgeks teha,“ sõnab Lindmaa.

Kui Sinul on mure, anna sellest teada 6055229 või kirjuta [email protected].

Uus saade „Sotid selgeks“ stardib teisipäeval kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad