“Naabrist parem” osalejad süüdistavad kohtunikke kokkumängus!

Seistmesed

"Naabrist parema" 5. saade algab erakorralise rivistusega, sest üks paar on saatnud kirja, milles väljendavad umbusku saate tegijate ja kohtunike objektiivsusesse. Lisaks ütlevad nad kirjas, et ei tea, kas tahavad saates jätkata. Esimest korda saate ajaloos antakse neile võimalus, mida varem pole ühelegi saates osalenud paarile pakutud – omal valikul saatest lahkuda. Kirja saatjateks on Renate ja Karel, kes said eelmise saate lõpus kolmanda punase kaotusroseti ja see tähendab, et uus kaotus tähendaks nende jaoks nii kui nii saatest välja langemist. Milline on noorte otsus?

Magamistubade hindamine on kohtunike jaoks seekord eriti keeruline, sest on näha, et kõik osalejad on palju vaeva näinud. Siiski on üks paar, kes on ette võtnud liiga suure projekti ning kuigi stiili poolest pole neile midagi ette heita, saab tööde kvaliteedi puudumine neile saatuslikuks. Kuldne võidurosett tuleb võidukal paaril ära võtta aga oma konkurendi ukselt.

Valminud magamistuba tähendab ka voodit ja voodi voodipesusid! Naabrid pannakse proovile voodipesu peale panemises. Nagu ikka, on mängu juures ka üks trikk – oma oskusi tuleb näidata nii, et paarilised ise midagi ei näe. Kaks paari saavad hakkama väga võrdse ajaga, nende vahe on vaid 3 sekundit!

„Naabrist parem“ täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad