„Naabrist parem“ skandaalsed Renate ja Karel otsustasid saates jätkata!

TV3

„Naabrist parem“ osalejad Renate ja Karel otsustasid hoolimata oma etteheidetest saates jätkata, sest unistuste kodu nimel on juba palju vaeva nähtud. Naabritel on selle üle vaid hea meel, sest koos on seiklust alustatud ja sama tihedas konkurentsis tahetakse ka lõpetada.

Punase roseti said seekord hipsterid Helen ja Karel, kellel on küll ilmselt endiselt kõige julgemad ideed ja suuremad plaanid, kuid kelle tööde kvaliteedi nõrkus kaalus stiili seekord siiski üle. Võeti ette lihtsalt liiga palju tööd ja ei jõutud sellega õigeks ajaks valmis. Kuldse roseti said aga saarlased Ardo ja Siret, kes on samuti ette võtnud suure isetegemise ning ehitanud oma magamistoa nullist üles vaid paari päevaga, kuid kelle tööde kvaliteet näitab taas, et see on aspekt, milles nende peres allahindlusi ei tehta.

Eriti kaalukaks teeb selle arengu aga fakt, et  saarlased pidid oma kollase roseti võtma ära mõne naabri ukselt. Hipsteritel Helenil ja Karlil on kollaseid rosette sel hetkel aga 5, neile järgnevadki saarlased Ardo ja Siret 2 ja kavalad Renate ja Karel 2 kuldse võidurosetiga. Seega polnud kahtlustki, kellelt rosett ära võetakse. Nii oligi punane rosett hipsterite jaoks veelgi suurem löök, sest äsja olid nad ilma jäänud ka ühest kuldsest.

Magamistubades peeti maha suur voodipesumäng, mis oli eriti põnev ja naljakas, sest seekord pidid naabrid saama voodi tehtud aja peale ja pimesi. Võitnud saarlaste ja teisele kohale jäänud hipsterite vahe oli vaid 3 sekundit!

„Naabrist parem“ on järelvaadatav TV3 Plays!

Kommentaarid puuduvad