“Lõks” täna: leitakse laip, kellest on teerulliga üle sõidetud

Seistmesed

Täna jõuab TV3 ekraanile kaasahaarava põnevussarja „Lõks“ teine episood. Noort mõrvarühma juhti Mariat mängib imeilus Ingrid Margus ja arvutinohikust Alexit sarmikas Pääru Oja. Omavahel on nad ebaharilik tiim, kelle vastuolulised isikupärad ning vürtsikad vastasseisud aitavad lahendada ka esmapilgul võimatuna tunduvad juhtumid.

Tänases osas tuleb tegemist teha õõvastava looga. Jaanipäeva järgsel hommikul avastatakse ühe linnaäärse firma parkimisplatsilt laip. Õigemini see, mis jääb järgi ühest laibast, kui sellest teerulliga üle sõita. Jälk juhtum on seda keerulisem lahendada, et ohvrit tuvastada pole võimalik. Firma töötajaskond pole just kõige abivalmim ning esialgsed uurimismeetodid ei vii oodatud tulemuseni. Alexi ebatavaline lähenemine aitab taas uurijad õigele jäljele. Ka jaoskonnas on ärevad ajad, nimelt on jäljetult kadunud politseiülem Fred. Alex, kes temaga kohtuma ning infot edastama pidi, on eriti murelik.

Kõrvalosades: Ahti Puudersell, Krista Lensin, Lii Tedre, Vilma Luik, Kiiri Tamm, Helen Kaigu, Sulev Võrno, Einar Ellermaa, Daisy Lappard jpt.

Uus kodumaine krimisari "Lõks" täna kell 21.30 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/940448[/embed]

Kommentaarid puuduvad