Täna
17. okt
13...17
1...11
Homme
18. okt
12...17
4...12

TV3

„Lõks“ täna: krimiseriaalis astub üles TV3 uudisteankur Keili Sükijainen

12:43 07. mai 2018
Autor: Seistmesed

Seekordses “Lõksu” osas näeb paljude teiste tuntud näitlejate kõrval kriminaalse paarina tegutsemas TV3 uudisteankrut Keili Sükijainenit. Keili, kelle jaoks “Lõks” oli tema enda sõnul esimene näitlejarolli katsetus, astub üles mitte just kõige positiivsema ärinaise ja emana. Tegelasena, kelle peas küpsevad üsna sünged ja ebameeldivad mõtted. Uurijatel tuleb lahendada kaks mõrva, mis esmapilgul üsna ebaloogilise kokkujuhtumisena näivad.

Tänases osas kohtub Alex uue politseiülema Leevikesega ning ootamatu kohtumine osutub üsna ehmatavaks. Alex ei tea enam keda usaldada, keda mitte. Ärimees leiab oma maja trepilt koju tulles selga tulistatud mehe elutu keha. Mõrvarühm teeb kindlaks, et tegemist on elukutselise vargaga. Kahtlus langeb esialgu ärimehele, ent miskit ei klapi. Uurimise käigus hakkab tunduma, et lasud olid mõeldud hoopis kellelegi teisele. Ent miks ja kelle saadetud olid need kuulid? Lugu hakkab tasapisi hargnema, segased kahtlused selginema. Kui kriminalistikalabor uudset meetodit kasutades õrna jälje kindlaks teeb, on asi selge ja valgusvihku satub seni varjus olnud tegelik süüdlane.

Uus kodumaine krimisari "Lõks" täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?