„Naabrist parem“: hipsteritele löödi naabrite poolt nuga selga!

Seistmesed

„Naabrist parema“ eilses saates pidid naabrid valmis saama elutubadega. Kõigile üllatuseks said elutoad liigagi hästi kujundatud ning kohtunikud olid kimbatuses, millesarnast ei ole “Naabrist parem” ajaloos veel nähtud.

Ainus võimalus punast rosetti välja anda oli lubada see ülesanne täita naabritel endil. Üksmeelselt andsid naabrid kaotusroseti hipsteritele, mis lõi nende usalduse kaasvõistlejatesse kõvasti kõikuma ja pani tundma, et neile on tõeliselt nuga selga löödud. Heleni ja Karli jaoks oli see juba kolmas ja seega väga ohtlik punane rosett. 

Kuna kohtunikud ei suutnud otsustada, kellele kuldne rosett anda, said nad võimaluse välja kuulutada kaks võitjat. Üheks neist olid hipsterid, kes äsja saadud kuldse vastu võtmata jätsid ning seega punase tagasi andsid. Veel said elutoa eest kuldse roseti Renate ja Karel.

Orienteerumismängu võitsid samuti Renate ja Karel, kellele tulid kasuks Kareli oskus hüppenööri käsitseda ning õigel hetkel pähe kasutada taimede määramiseks internetiotsingut. Erilise üllatuse oskuste osas pakkus ka Ardo, kes näitas, et lisaks kuldsete kätega meistrimehele on temas peidus ka trikirattur.

Põnevus on õhus, sest kogu korteri valmimise saatele minnakse vastu seisus, kus kolmel korteril on ette näidata võrdselt neli võidurosetti.

„Naabrist parem“ saade on järelvaadatav SIIN

Kommentaarid puuduvad