Klassikokkutulek 2 ja muusikasaated naelutasid eestlased teleri ette

Möödunud kuu lõpus Elisa videolaenutusse jõudnud Klassikokkutulek 2 sööstis kiirelt laenutuse edetabeli tippu. Telesaadetest armastavad eestlased jätkuvalt vaadata meelelahutuslikke muusikasaateid.

Klassikokkutuleku filmiseeria edulugu jätkub Elisa videolaenutuses. Kõigest kahe nädalaga sööstis palavalt armastatud „Klassikokkutulek 2: Pulmad ja Matused“ maikuu videolaenutuse edetabeli tippu. Film, mida käis kinos vaatamas ligi 150 000 külastajat, on saadaval ainult Elisa Elamuses ja täis-HD kvaliteedis. Ülemöödunud kuul kõige enam laenutatud film „Jumanji: Tere tulemast džunglisse“ oli populaarne ka mais, jäädes alla ainult Klassikokkutulekule.

Rohkelt vaatajaid said ka Elisa videolaenutusse jõudnud mitmed uued ja tunnustatud filmid. Näiteks kahe Oscari ja nelja Kuldgloobusega pärjatud „Kolm reklaamtahvlit linna servas“ ja südamlik koguperefilm „Paddington 2“. Märulifilmidest jõudis laenutuses kõrgele kohale ka Liam Neesoni uus põnevik „Mees Rongis“.

Telesaadetest oli mais vaadatuim „Eurovisiooni lauluvõistlus 2018“ finaal ja „Eesti otsib superstaari“, kus selgusid kaks superfinalisti. Teletoppi mahtus ka ETV ülekanne Prints Harry ja Meghan Markle’i kuninglikust laulatusest ja Kanal 2 eetris olnud Tõnis Niinemetsa püstijalakomöödia „Tõnis Niinemets: Homme on täna! 100“.

Enim vaadati filmidest järgi Marveli antikangelase põnevuskomöödiat „Deadpool“, mille teine osa vallutab hetkel kinosaale ja seejärel Oscariga pärjatud ning paljude poolt kiidetud Pixari multifilmi „Pahupidi“. Vaatajate seas olid jätkuvalt populaarsed ka aegumatud multifilmid Shreki seeriast ja põnevust pakkuv Näljamängude saaga.

Elisa TV-teenuste juhi Silver Soomre sõnul käivad kino ja kodune meelelahutus ühte jalga. „Huvitav on näha kuidas hetkel kinoedetabelite tipus oleva Deadpool 2-ga koos on Elisa Elamuse filmimaailma järelvaatamise tippu tõusnud komöödiafilmi esimene osa. See on ehe näide, et järelvaatamine kui teenus on väga paljudele oluline, võimaldades vaadata endale meelepäraseid filme ja saateid sobival ajal!“

 

Mais järelvaadatud telesaadete TOP10

  1. Eurovisiooni lauluvõistlus 2018 - ETV

  2. Eesti otsib superstaari – TV3

  3. Pealtnägija - ETV

  4. Pilvede all – Kanal 2

  5. Kuuuurija – Kanal 2

  6. Deadpool – TV3

  7. Kuninglik laulatus – TV3

  8. Tõnis Niinemets: Homme on täna! 100 – Kanal 2

  9. Kättemaksukontor – TV3

  10. Pahupidi – TV3

 

Mais järelvaadatud filmide TOP10

  1. Deadpool – TV3

  2. Pahupidi – TV3

  3. Shrek 2 – TV3

  4. Shrek: Nüüd ja igavesti – TV3

  5. Sipelgamees – TV3

  6. Näljamängud: Lahvatab leek – TV3

  7. Shrek Kolmas – TV3

  8. Näljamängud: Pilapasknäär – Osa 1 – TV3

  9. Teistega voodis – Kanal 2

  10. Hitman: Agent 47 -  – TV3

 

Elisa videolaenutuse TOP10 aprillis

  1. Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused

  2. Jumanji: Tere tulemast džunglisse

  3. Mees rongis

  4. Lauluässad 3

  5. Paddingtoni seiklused 2

  6. Astraal 4: Viimane võti

  7. Kolm reklaamtahvlit linna servas

  8. Tosin tugevat

  9. Star Wars: Osa VIII – Viimased jedid

  10. Kes on su issi?

Kommentaarid puuduvad