Video! Brigitte videoblogis külas Kristina Pärtelpoeg!

TV3

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt kutsus oma videoblogisse külla Kristina Pärtelpoja, et selgeks rääkida kauakestnud arusaamatused ning sõbrannadena koos edasi liikuda. Tüdrukud läksid mõni aeg tagasi tülli, sest väidetavalt lõi Brigitte Kristinalt peika üle. Nüüdseks on neiud eludega edasi liikunud ning riius olemist enam oluliseks ei pea.

Kristina ja Brigitte rääkisid avameelselt arusaamatuse tagamaid. „Ma pole kunagi öelnud, et oled halb inimene, Sa pole halb inimene, see oli halb tegu, mis Sa tegid,“ kommenteeris Pärtelpoeg.

Brigitte ütles, et tema kahetsusväärsel teol oli ka kohe tagajärg. „Sain selle karma tagasi. Mu enda sõbranna tegi ka nii!“ sõnas neiu.

Brigitte ja Kristina mängivad humoorikat mängu, milles saavad vastuse paljud põletavad küsimused. Kumb saaks tõenäolisemalt esimesena lapse, kes on neist tihti kaitsmata vahekorras, kumb tüdrukutest lööks sõbrannale noa selga, petaks või jääks purjus peaga roolis vahele? Arutlusele tulevad ka põnevad teemad Eesti koorekihist – kas Arop ja Jaanika on lahus või mitte? Miks ei ole Kristina enam ansambli Põhja-Tallinna mänedžer?

Kommentaarid puuduvad