Brigitte Susanne Hunt arutab seksuaalteemasid koos Epp Kärsini ja Margus Vaheriga

TV3

Näitlejanna ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on seekordsesse videoblogisse külla kutsunud Epp Kärsini, kes on stuudio Amare Luna koolitaja seksuaalteemadel ja Margus Vaheri kes on laulja, blogija ja show "Mida mehed tegelikult tahavad?" osaleja. Koos saadakse vastused küsimustele: kas kolmekas on rahuldustpakkuv, kas anaalseks on nauditav, kas seks ilma armastuseta saab olla nauditav, kas naine, kes on seksinud üle 10 mehega, on lõbunaine? Saa teada, millised on Eesti meeste põhilised vead voodis, kes mida proovinud on ning kuidas armuelu vürtsitada!

„Kui mees on seksuaalselt rahuldatud, siis küla peale ta ei lähe!“ sõnab Kärsin.

„Ma kirjutan sellele alla, aga kui naine võib olla voodis nagu noor jumalanna, aga ta ei paku mehele emotsionaalset lähedust, ta ei paku naiselikkust, näägutab, alandab meest…“ vastab Vaher.

„Kes näägutab? See naine näägutab, kes on seksuaalselt rahuldamata! Kui mees kestab voodis 2-3 minutit ja ütleb ups, siis loomulikult naine näägutab!“ julgeb Kärsin vastu vaielda.

Videost saavad vaatajad teada, mida teha siis, kui seksiisu on kadunud.

"Argirutiin tapab iha! Saab loominguline olla ja armuellu tuleb seiklusi tuua – minge kinno, seal ees on vaheesik. Tehke seal 30 sekundit rõõmu teineteisele,“ soovitab Vaher.

Kommentaarid puuduvad