Skandaalne pantvangidraama Suure-Jaanis! “Kuuuurija” avalikustas loo kohalikke poisse ahistavast Priit Toobalist

TV3

Eile õhtul avalikustas „Kuuuurija“ ning Katrin Lust skandaalse pantvangidraama.

Kas tõesti viis endine tipp-poliitik Priit Toobal kohaliku noormehe vastu tahtmist enda poole ja hoidis teda kuus tundi oma kodutalus pantvangis?

Kolm aastat tagasi, 2015. aasta novembris plahvatas skandaal – Keskerakonna peasekretär Priit Toobal meelitas alaealisi koolipoisse enda juurde sauna. Postimees avaldas toona 16-aastase noormehe vestluse Priit Toobaliga, milles poliitik kiitis nooruki sportlikku keha, uuris tema seksuaalseid eelistusi ja kutsus noormeest endaga viina jooma ning sauna.

Postimehe artikkel sai Priit Toobali karjäärile 2015. aastal saatuslikuks. Mees astus pärast loo ilmumist tagasi nii Keskerakonnast kui riigikoguliikme koha pealt.

Seekordne "Kuuuurija" paljastus on aga veelgi šokeerivam, kui kolm aastat tagasi toimunu. "Kuuuurija" toob vaatajateni loo sellest, kuidas Priit Toobal püüdis ühel suveööl kinni 18-aastase noormehe. Toppis ta vastu tahtmist oma autosse ja hoidis teda oma kodutalus pantvangis kuus tundi. Politsei hättasattunud noormehele appi ei läinud.

Vaata "Kuuuurija" saadet järgi SIIT!

Täispikk intervjuu Priit Toobali Kuusiku talu püsikülalise Karl Kabaneniga, kes viidi Toobali talust ära narkoüledoosiga!

Fotod: Kuuuurija

Kommentaarid puuduvad