Eesti inimesed soovivad aidata „Sotid selgeks“ saates olnud võlgades prouat!

Seitsmesed

Marek Lindmaa tõi oma saates „Sotid selgeks“ ekraanile ebaõiglusest tulvil olukorra – Jüri palus Leedu juurtega proual Zitutel laenukontoritest enda ettevõtmiste jaoks laene võtta ja jättis need hiljem maksmata.

Pisarsilmil räägib oma kurva ja õpetliku loo Zitute, kes võttis Jüri jaoks kolmest erinevast laenukontorist laenu, kuid jättis tegemata kõik dokumendid, mis tõestaks, et tegelik laenusaaja on Jüri. Koos intresside ja kohtutäiturite nõuetega on Zitute võlasumma kasvanud 13 200 euroni.

Zitute mure läks hinge paljudele televaatajatele. Vaid ühe päeva jooksul on abi pakkunud mitukümmend inimest, kes avaldavad soovi Zitutet aidata – on neid, kes soovivad prouale oma abi pakkuda hea sõnaga, kuid on ka neid, kes soovivad toetada rahasummaga.

„Väga liigutav on kuulda, et inimesed on valmis Zitutele appi tõttama. Proua on kõigi kirjasaatjate, helistajate ja kommenteerijate soovidest heldinud, aga siiski eelistab, et Jüri ise oma võla ära tasuks, sest teised inimesed ei ole milleski süüdi ning ei peaks raha välja käima,“ kommenteeris Lindmaa. Ta loomulikult tänab kõiki abipakkujaid ning lubas asja üle veidi järele mõelda.

 

Zitute lugu saab vaadata:

Kommentaarid puuduvad