Videod! „Kuuuurija“ püüdis kinni Leedu koeravabrikandi!

TV3

Katrin Lusti skandaalne autorisaade „Kuuuurija“ on läbi aegade jälile saanud mitmetele šokeerivatele paljastustele. Möödunud aastal paljastas Lust Põhja-Tallinnas pesitseva kassivabriku. Aasta hiljem avastasid saatetegijad aga, et lemmikloomade farmid tegutsevad Eestis jõudsalt edasi. Seekordses saates paljastati pealtnäha tore naisterahvas, Marina, kes on kallite tõutunnustega loomi vedanud Leedust Eestisse juba aastaid. „Kuuuurijale“ andis intervjuu abielupaar, kes ostis Marinalt koera, kes paraku mõned päevad hiljem suri.

VIDEO: Vaata, kuidas „Kuuuurija“ püüab kinni koeravabrikandi!

Sel suvel sai Katrin Lust vihje ühe Leedu proua kohta, kes müüb kallite tõutunnustega loomi Pärnu supermarketi parklas. Üks koerake, kelle Tallinna abielupaar endale ostis, suri aga juba viis päeva hiljem. Vaata täispikka salvestist, kuidas Leedu proua Pärnus vahele võetakse ning mida tal on enda kaitseks öelda.

Saate teises pooles tõi Katrin Lust ekraanile kurva loo Tapa linnast, kus linnaelanikud võitlevad pimeduse vastu. Ligi 400 elanikuga Tapa äärelinna Üleviste tänav on vastu sügist vajunud sügavasse pimedusse ehk tänavavalgustid on välja lülitatud. Kui Katrin Lust Üleviste tänavale kohale jõudis, oli kortermajade hoovi kohale tulnud ligi sadakond inimest. Kaks nädalat tagasi lülitati välja tänavavalgustid ning rahvale teavitati vastu sügist, et vaadake ise, kuidas lastemänguväljakuid ning hoove valgustate. Vald ei tohi selle hoovi valgust kinni maksta, sest kortermaja hoov asub eramaal.

VIDEO: Tapa linna kodanikud võitlevad pimedusega!

Kaks nädalat tagasi lülitas Tapa vallavalitsus välja Üleviste tänava hoovi lambid ja nüüd peavad ligi 400 inimest sügisele vastu minema pimeduses. Rahvas ei suuda vallavalitsuse suhtumist uskuda. Vallavanem aga leiab, et tegu on eramaal asuva hooviga, mille valgustamise eest nemad vastutama ei pea.

VIDEO: Tapa vallavanem rahvaga kohtuda ei taha

Vaata täispikka intervjuud Tapa vallavanema Alar Kirtiga. Miks lülitati Üleviste tänava lambid vastu sügist välja? Mida tunneb vallavanem siis, kui pimeda kätte jäänud naiste või lastega peaks juhtuma midagi halba?

VIDEO: Tapa rahvas mässab!

Vaata Katrin Lusti kohtumist Tapa linna Üleviste tänava rahvaga. Pimedasse kortermajade hoovi kogunes meie võttepäeval ligi sadakond inimest, kes kõik väljendasid oma pahameelt valla käitumise osas.

 

Kommentaarid puuduvad