„Eesti selgeltnägijate tuleproov“ täna: kas Audrus asub kummitustemaja?

Seitsmesed

Maagiline lahing Eesti parima selgeltnägija leidmiseks jätkub juba täna õhtul. Neliteist eriliste võimetega selgeltnägijat, sensitiivi, nõida, kaardipanijat, maagi, tervendajat, ennustajat ja šamaani asuvad lahendama müstilisi juhtumeid. Miks ei anna juba aastaid tagasi vabasurma läinud naine ühele perele siiani rahu? Kui šokeeriv saab olla tõde, mille selgeltnägijad ootamatult päevavalgele toovad? Ning kas on võimalik, et üks süütu pealuu võib kellegi elusaatuse täielikult segi pöörata?

Audrus elava Maarja elu muutus 14 aastat tagasi lausa õudusunenäoks – just siis ostis ta endale uue korteri. Pööningult kostab samme, on näha varjude liikumist, kord hingab keegi naisele kuklasse ja teine hetk kihutab jäine hingus läbi terve maja. Kas põhjuseks võib olla mõni traagiline sündmus, mis lahkunule rahu ei anna? Just sellele küsimustele tahab Maarja vastuseid.  Kaamerate taha on selgeltnägijate askeldamist jälgima tulnud ka endine majaelanik Kitty, kes tänaseks on sellest majast küll ära kolinud, aga  kes väga hästi teab, mida Maarja tunneb. Lisaks vaevab Kittyt üks küsimus – kui ta oli 5-aastane, läks maja ootamatult põlema ja tüdruk sai suuri põletushaavu – miks see juhtus ja kes on süüdlane? Ülesanne on väga keerukas, sest ootamatult tajuvad selgeltnägijad ka Maarja endaga toimunud kohutavaid sündmuseid ja ühe selgeltnägija rituaali ajal juhtub midagi, mis terve saatemeeskonna tummaks võtab.

Teine ülesanne viib selgeltnägijad kokku kolme mehega, kellel kõigil on kodus oma pealuu. Üks saate osalistest Toomas varastas pealuu koolist anatoomiaklassist ja see on temaga kaasas käinud 40 aastat. Mees on pääsenud napilt eluga uppumisest, tulistamisest ja autoavariist. Kas kellegi pealuu võib hakata inimese elusaatust juhtima? Kas nende hinged on saanud rahu? Mida näevad selgeltnägijad ja mis infot saavad nad sellest looritatud teispoolsusest? Lisaks tahavad saatetegijad teada, kust peaks muiste eestlaste malevapealiku Lembitu pealuud, mille otsinguid Eesti riik on toetanud 10 000 euroga.

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ uus kõhedusttekitav hooaeg TÄNA kell 20.00 TV3s!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10284174[/embed]

Kommentaarid puuduvad