„Sotid selgeks“ täna: kas Võhma sotsiaalmajja jääbki alatiseks haisev kuivkäimla ja keldrisse voolav virtsavesi?

TV3

Marek Lindmaa läheb oma saatega "Sotid selgeks" seekord appi Võhma sotsiaalmaja elanikele, kes ootavad juba kaks aastat, et vesi ja kanalisatsioon majja toodaks ning lõpuks ometi kaoks kuivkäimlatest leviv hais ning keldrisse voolav virtsavesi. Saate poole pöördus Võhma sotsiaalmajas elav Toivo kes kurtis, et majas leviv käimlahais ei lase elada ja vald, kes on olukorra eest vastutav, ei võta midagi ette.

Juba 2015. aasta septembris lubas toonane Võhma linnapea, et maja renoveeritakse ja ühendatakse ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga, kuid lubaduseks on linnapea sõnad jäänudki. Toivol on maja olukorrast kahju, sest sellel majal on Võhmas ka kultuurilooline osa, kunagi olevat seal tegutsenud linna ainus bordell. Toivo oleks valmis ka ise ehitusele käed külge panema, kuid üürnikud ei tohi remonti teha. Marek üritab inimesi vaevale murele lahendust leida ning see tal ka õnnestub.

Teises loos lahendab Marek linnaelanike probleemi Retke tee bussipeatusega, millel puudub põrand ja kus vihma korral saab bussi oodata ainult kummikutes.

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/3-10289535[/embed]

Kommentaarid puuduvad