„Sotid selgeks“ täna: mida teha, kui kortermaja meenutab prügimäge?

TV3

Marek Lindmaa toob ekraanile täna väga südamliku ja kurva loo Ida-Virumaalt, Kiviõlist. Murelik Endel saatis toimetusele kirja, kus selgub, et ta on väga mures oma hea sõbranna pärast, kelle korter ei ole elamiskõlblik. Kiviõli Kinnisvarahooldus OÜ, kes maja korrashoiu eest Endli sõnul peab vastutama, ei liigutavat aga lillegi.

Kuna talv on tulemas ja ilmad lähevad külmaks, on Endel õnnetu, sest kortermaja välisukse vahelt tuiskab talvel lund koridori. Enamus kortereid on juba maha jäetud, küttesüsteemid on katki ning maja on narkomaanide ning joodikute poolt ära lõhutud ja lagastatud. Kui Marek oma silmaga kortermaja nägi, avanes kohutav vaatepilt – kortermaja meenutas prügimäge. Kõike võimalikku võis leida, ka riideid, süstlaid. Endli sõnul ei ole see ohtlik mitte ainult elanikele vaid ka lastele, kes põnevuse pärast siin kolamas käivad. Takistada seda aga ei saa, sest kortermaja uksed ei käi lukku. Kuna hooldusettevõtte esindajat ei õnnestunud tabada, võttis Marek ühendust vallavanemaga. Kas vallavanem suudab kortermajale võimaldada lukud ning Endli mure lahendada?

Saate teine lugu viib Mareki Viljandisse, kus raha on ajanud sõpruskonna riidu. Nimelt võideti nelja peale "Suur Lotokolmapäev: Rooside sõda" saates suur summa raha, aga kui jagamiseks läks, siis summa neljaks enam ei jagunenud ning üks osaline otsustas kogu summa endale jätta. Üllatuseks tuleb aga loo käigus päevavalgele veelgi hämaramaid tehinguid, kogusummas üle 15 tuhande euro.

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!
 

Kommentaarid puuduvad