Kaart! Vaata, milline hakkab välja nägema tänavune Weekend Festivali territoorium!

Seitsmesed

Juba õigepea võib Pärnu rannas kuulda merekohina asemel metallikolinat, sest algavad ettevalmistused suve kõige vingemaks peoks ehk järjekorras kolmandaks Weekend Festival Balticuks.

Möödunud suvel 85 000 inimest võõrustanud Baltikumi läbi ajaloo suurim festival Weekend Festival Baltic naaseb Pärnu randa 3. — 5. augustil 2017 ning sel korral on ka oodata mitmeid vingeid üllatusi.

Kui varem paiknes festival Rannahotelli külje all, siis tänavu kolib see telklale lähemale ning hakkab laiuma hoopis ööklubist Sunset Kuursaalini välja. Festivali peavärav Mere puiestee 12, VIP piletite omanikele asub sissepääs aga aadressil Ranna puiestee 1. Olemas on ka Ekspress värav erivajadustega inimestele või külastajatele, kellel on vaid kaks kätt taskus ja kes on oma pileti juba varem käepaela vastu vahetanud.

Tänavu on erakordselt mugavaks tehtud VIP-külaliste elu, kelle jaoks kõrguvad pealava vahetus läheduses veel suuremad tribüünid kui varem, mis on varustatud uhkete VIP-baaridega.

Festivaliplatsil on sel korral kolm lava - pealava, WKND lava ning Future lava. Kolme päeva jooksul möllutavad neil lavalaudadel maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Artistide nimistusse kuuluvad popmuusika superstaar The Chainsmokers, maailma plaadikeerutajaga nr 1 Martin Garrixi, viiel korral DJ Magazine poolt parimaks auhinnatud Armin Van Buuren, jätkuvalt edetabeleid trooniv Clean Bandit, Kanada legend deadmau5, kaunis lauljatar Bebe Rexha ja paljud teised.

Klikka kaardile ja tutvu festivali hiiglasliku territooriumiga lähemalt!

Kommentaarid puuduvad