Weekend Festivali korraldamiseks muudetakse liiklust

BNS

Weekend Festival Baltic 2018 korraldamiseks muudetakse Pärnu ranna rajoonis liiklust, kõige suuremad on ümberkorraldused 16.-19. augustini.

Esimesed väiksemad muudatused toimuvad ranna lähedal 3. augustist. 9. augustist hakkavad Ranna ja Mere puiesteel vastassuunas liikuma raskeveokid, et festivaliala üles ehitada. Sama juhtub pärast festivali lõppemist kuni 22. augustini, et asju ära vedada.

13.-20. augustini sulgetakse Mere puiestee alates Suvituse tänavast kuni Hedon Spaani. 14.-19. augustini on Karusselli ja Aisa tänaval parkimispiirangud.

„Paigaldame lühikestele tänavalõikudele parkimistakistused, et oleks võimalik üksteisest mööduda. Karusselli ja Aisa tänaval saab sõita mõlemas suunas, parkimine on lõiguti keelatud,“ ütles linnavalitsuse liiklusspetsialist Toomas Tammela.

16. augustil alates kella üheksast kuni 19. augustil kella kolmeni kehtib festivali liiklusskeem. Tavaliikluseks on suletud Mere puiestee alates Esplanaadi ja Remmelga tänava ristmikust, Suvituse ja Eha tänav, Supeluse tänav alates Tammsaare puiestee ristmikust, Ranna puiestee alates Kuuse tänavast, Lehe tänav ning Kuuse tänav Ranna ja Tammsaare puiestee vahel. Piirkonda pääseb üksnes erilubadega.

Tammsaare puiesteel suunatakse liiklus ühele teepoolele üksnes Aia ja Supeluse tänava vahelisel lõigul. Ühesuunaliseks muutuvad Roosi tänav Kerese ja Supeluse tänava vahel, Pärna tänav Nikolai ja Roosi tänava vahel ning Nikolai tänav Supeluse ja Pärna tänava vahel.

Festivaliala ümbruses on peatumise ja parkimise keeluala, mis piirneb Kuuse tänava, Tammsaare puiestee, Supeluse, Roosi ja Esplanaadi tänava ning Mere puiesteega.

„Vastavalt vajadusele võib tulla teisigi muudatusi, eriti seoses sissesõidu ning peatumise ja parkimise keelamisega,“ sõnas Tammela.

Kommentaarid puuduvad